Barca blev bombet ud af banen: 3-0

Nyheder - 11. april 2017

Barcelona var nærmest ikke mødt op til den vigtige kamp mod Juventus tirsdag aften. Italienerne stormede frem og fik sig to mål i første halvleg og grundlagde dermed deres sejr - som i øvrigt var helt fortjent.

Ter Stegen, Piqué, Umtiti, Mathieu, Rakitic, Mascherano, Iniesta, Messi, Roberto, Suárez og Neymar

Cillessen, Denis, Paco, Alba, Digne, Gomes og Alena

- 1-0 7' - Dybala
- 2-0 22' - Dybala
- 3-0 55' - Chiellini

1'
- 20 sekunder spillet og Ter Stegen fejler allerede. Han sender en blød bold lige ud til Cuadrado, som header den ned. Juve sætter gang i et angreb, men bolden ender langt over mål.

2'
- Elendigt igen at Ter Stegen. Han sender bolden ud til Mathieu, der er presset og ikke har nogen at sende bolden op til. Iniesta kan ikke kontrollere afleveringen fra sin kollega fordi han er presset, og så må han lave frispark et farligt sted.

3'
- KÆMPE chance til Juve på frisparket! Det bliver svinget indover og Higuain står helt fri til et hovedstød, som Ter Stegen i to omgange kan samle op.

4'
- Ter Stegen fortsætter med at bøvle! Han får en aflevering tilbage af Piqué og i stedet for at hamre den langt væk når han er presset af Mandzukic, så forsøger han at tage et træk. Trækket bliver dog sløsset og han sender bolden lige ud til Cuadrado, der dog mister den med det samme.

7' - MÅL!
- Fuldt fortjent. 1-0 til Juventus. Cuadrado får bolden i højre side. Trækker ind i feltet mens Mathieu bakker og bakker. Cuadrado finder Dybala med en lille aflevering og argentineren vender let og sender den over i det lange hjørne.

12'
- For første gang ser vi en lille smule fint spil af Barcelona. Messi får frispark på kanten af feltet efter at Suárez havde erobret bolden flot.

12'
- Messi sparker kilometer over målet.

15'
- Juventus har trukket sig længere tilbage i banen og lader Barcelona køre bolden rundt. Men italienerne møder allerede Barcelona på midten af banen. Herfra har gæsterne svært ved at spille bolden op gennem kæderne.

16'
- Iniesta får frispark på Juves banehalvdel og Messi forsøger at tage det hurtigt, men bolden stoppes og Higuain sætter gang i en omstilling, som Ter Stegen dog let kan redde.

21'
- KÆMPE CHANCE TIL INIESTA! Messi sender en fuldstændig vanvittig aflevering ned igennem Juventus' kæder og pludselig er Iniesta alene med Buffon, som lige får lappen på og vifter kuglen til hjørnespark.

21'
- På hjørnesparket leverer Barcelona en hidtil uset indøvet kombination, da Mascherano stormer ind i feltet lige når bolden bliver slået. Han kommer først på bolden, men header den nærmest lige op i luften.

22' - MÅL!
- Juventus gør det til 2-0! En ydmygelsen koger i luften på Juventus Stadium. Et indlæg smækkes fladt indover på kanten af feltet til en - helt utrolig - umarkeret Dybala, der med venstrebenet flot skruer bolden i mål til 2-0.

26'
- Hver gang, at Barcelona kommer op til Juventus' felt, bliver bolden spillet tilbage i banen. Spillerne er tømt for kreativitet - medmindre det er Messi, som er på bolden. Rakitic bidrager ikke med noget rent offensivt og halter i defensiven.

29'
- Iniesta er langt væk. Barcelona er i offensiven og han hverken tilbyder sig eller reagerer hurtigt nok på den retur, som ellers dumpede ned tæt på ham. Han er utrolig svingende!

30' - ANNULLERET MÅL!
- Messi scorer! Men dommeren annullerer for offside.

32'
- Det er forfærdeligt at se på Barcelonas offensive spil. Messi dribler og dribler, men medspillerne bevæger sig ikke - han har ingen at spille til og efter at have driblet 2-3 mand må han spille den tilbage i banen.

34'
- Skandale af dommeren! Mandzukic dækker sin bold udover baglinjen, men holder sin albue helt oppe ved Messis hovede over flere meter. Baglinjedommeren beder kroaten gå væk, men han går tilbage, tager sin arm rundt om Messi, som hurtigt fjerner den, og så giver Mandzukic et skub i brystet på Messi. Klart gult kort, som dommeren ikke giver.

36'
- Enrique har skiftet lidt i formationen og smækket Rakitic ud i højre side så han nærmest står limet til stregen, som Messi gjorde det i indledningen.

37'
- Cuadrado har overtaget mod Mathieu. Franskmanden dækker slet ikke op og er tøvende. Han lader Cuadrado gør alle udfald og her finder han Pjanic i en god skudposition, men trods hans voldsomme teknik, sparker han bolden ud af stadion.

39'
- Mathieu tager ansvar! Endelig slår Barca et indlæg og her finder han Suárez, som header mod mål, men den rettes af og sniger sig forbi kassen. Rakitic er fuldstændig anonym og tør slet ikke udfordre eller slå en stærk aflevering - han spiller kun bolden tilbage i banen.

42'
- Barcelonas spil er langsomt og forudsigeligt når 10 mand er på bolden. Kun Messi leverer noget der kvalificerer sig til en godkendt præstation.

43'
- Iniesta mister bolden for 117. gang. Han er virkelig ikke flydende i sit spil, som man kender ham.

44'
- Igen må Barcelonas forsvarsspillere klare sig selv. Midtbanen falder slet ikke ned og hjælper. Higuain er helt fri og flugter bolden mod mål. Ter Stegen giver en retur, som Mathieu sparker til hjørnespark.

45+1'
- Kæmpe chance til Juventus igen. Og igen er det midtbanen, der ikke dækker op. Dybalas forsøg går dog forbi mål.

45' - ind-/udskiftning
- Mathieu går ud. Gomes kommer ind.

46'
- Allerede syv sekunder inde i anden halvleg brysttæmmer Higuain bolden ind i feltet og kommer til baglinjen. Han slår et farligt indlæg, men han var så hurtigt fremme, at holdkammeraterne ikke nåede frem.

46'
- Stor chance! Messi og Neymar spiller flot sammen. Messi sender Neymar i dybden, men han bremses og bolden bliver liggende. Messi stormer frem og forsøger en følt afslutning med højreskøjten, men den går forbi målet.

47'
- Straks går det den anden vej og Khedria har fri skudmulighed. Ter Steget står forstenet inde på stregen mens bolden sejler lige forbi.

53'
- Higuain er Juventus' topscorer. Men han får lov til at stå fuldstændig umarkeret på kanten af feltet. Cuadrado løber ind i feltet i højre side og alle Barca-spillere bakker indtil han står helt fri. Ter Stegen læser dog hans ellers gode afslutning.

54'
- Nej, nej, nej. Forsvaret sover fuldstændig! Higuain snyder offside-fælden og er helt alene med Ter Stegen, som igen redder Barcelona.

55'
- Og endnu en stor chance! Denne gang på en tilfældighed, men Gomes redder i sidste øjeblik til hjørnespark.

55' - MÅL!
- Så kom målet. Chiellini header indlægget fra hjørnesparket på stolpen og i mål. Fuldt fortjent - ingen hos Barcelona tager ansvar!

63'
- Sergi Roberto jagter en bold i en løbeduel med Mandzukic. Men han har slet ikke fart nok og nedlægger voldsomt kroaten. På forunderligvis får Roberto frispark og Mandzukic får gult kort.

65'
- Gomes mistimer sit indgreb. Mascherano taber en fysisk duel med Dybala. Frispark på et farligt sted.

68'
- KÆMPE CHANCE! Den slags skal der scores på! Igen er Messi arkitekten og han finder Suárez inde i feltet. Men han skyder forbi mål.

69'
- Snydt for straffespark! Neymar forsøger sig, men Chiellini stopper bolden med armen - intet dømt.

69'
- IGEN INIESTA! Han formår slet ikke at sætte sig igennem! Igen opfatter han situationen for langsomt og sender efterfølgende et håbløst indlæg ind i bagrummet til en ellers helt fri Rakitic.

74'
- Gomes kan slet ikke kontrollere bolden og jagter den rundt i trekanter før han nedlægger Khedira. Tyskeren får gult kort film. Fuldstændig forkert dom. Klokkeklart frispark.

75'
- Nej, nej, nej Suárez. Igen brænder han! Sergi Roberto spiller bolden til ham på kanten af feltet, men han tonser den langt over kassen.

79'
- Lige nu er det Barcelona som presser på og hver bold går gennem Messi. Juventus holder kun Higuain fremme.

80'
- Tæt på! Messi sender et blødt indlæg indover til Umtiti, men han kan lige præcis ikke nå frem.

82'
- Juventus får altid noget ud af situationerne når de bevæger sig frem. Roberto giver unødvendigt hjørnespark. Det scorede de på sidst.

82'
- Denne gang får de intet fra det og Rakitic kan sparke langt. Men Messi nedlægger Sandro og Juventus bibeholder presset.

87'
- Messi forsøger direkte på frispark. Men muren redder og bolden lander foran Suárez, som vælger at drible i stedet for at skyde. Chancen løber ud i sandet.

88'
- Rakitic har været så utrolig ringe igennem hele kampen og her ødelægger han hele presset og opspillet ved at smadre bolden udover baglinjen på et indlæg. Ikke én gang har han lagt en god, offensiv pasning.

- Barcelona taber 3-0 og selvom det er mindre end 4-0 som mod PSG, så er italieneren kendt for deres solide defensive spil og dermed ser det atter engang svært ud for Barcelona i Champions League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder