Annonce


Annonce

Annonce

Gerrard: Hvordan kan Mathieu bære den trøje?

Nyheder - 12. april 2017




Jeremy Mathieu har aldrig været nogen fanfavorit blandt Barcelonas tilhængere og det undrede mange, at han startede inde i kampen mod Juventus efter at han kostede et mål mod Málaga få dage inden. Steven Gerrard forstod slet ikke Enriques beslutning om at starte med franskmanden på banen.



Mathieu havde kæmpe problemer med Cuadrado og fordi, at han bakkede frem for at presse Cuadrado, så fik sidstnævnte masser af plads til at finde Dybala, der scorede til 1-0. Franskmanden blev revet ud i pausen.

- Han (Enrique) tog Mathieu ud i pausen. Første halvleg var et mareridt for ham. Hvordan kan han bære Barcelonas trøje? Han er lysår væk (fra det niveau), fortalte Gerrard, der så kampen sammen med blandt andet Rio Ferdinand.

Mathieu er helt sikkert blandt de spillere, der til sommer bliver sendt videre i karrieren. Enrique er færdig til sommer og en ny træner skal ind, og med Mathieus præstationer, så er der ikke meget der taler for at han har overbevist nogen om at skulle blive.



33-årige Mathieu har spillet 91 kampe for Barcelona - og blandt andet scoret mod Real Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Gerrard: Hvordan kan Mathieu bære den trøje?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder