Bundsolide Juve holdt stand: 0-0

Nyheder - 19. april 2017

Der var lagt op til endnu et comeback på Camp Nou onsdag aften, men der er en grund til, at Juventus rent defensivt er lysår foran Paris SG. De kan simpelthen ikke lukke mål ind. Barcelona kæmpede forgæves gennem alle 90 minutter, men formåede aldrig at skræmme italienerne, som selv havde et par chancer i løbet af kampen.

Ter Stegen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Neymar

Cillessen, Digne, Mascherano, Denis, André Gomes, Alcácer og Aleñá

2'
- Dommeren unlader at give Busquets et klokkeklart frispark. Dybala får efterfølgende et tyndt frispark, som Higuain får en stor mulighed på, men han rammer slet ikke bolden.

6'
- Piqué nedlægge Cuadrado tæt på hjørneflaget. God chance til italienerne, der har sat et masstivt pres ind som om at de skal op for at score mål. De laver ikke samme fejl som PSG og går ned og forsvarer med alle mand.

7'
- Cuadrado nedlægger klart Neymar, men intet frispark dømt af dommeren.

11'
- Iniesta fortsætter tydeligvis hvor han slap fra mod Málaga, Juventus (ude) og Real Sociedad. Han formår slet ikke at sætte sit præg på kampen. Han har allerede mistet bolden ved lette lejlighed og formår ikke at lave et sideskift, som han ellers normalt altid formår.

12'
- Neymar med et frækt vip ind i feltet til en helt umarkeret Suárez. Han står dog med ryggen til målet og bolden er for lav til et saksespark, så han forsøger at heade på tværs. Men inden var nået med.

13'
- God skudmulighed til Higuain efter en tilfældig bold, men han sparker forbi.

13'
- Higuain med klar hånd på bolden på midten af banen, men dommeren dømmer intet og Juventus omstiller sig.

15'
- ELENDIG bold af Neymar, der smækker den lige ind til en Juventus-mand. To afleveringer senere er Cuadrado helt fri, men hans aflevering på tværs af feltet reddes af en glidende Piqué.

15'
- Her omstiller Barcelona sig, men Rakitic fyrer langt over med venstrebenet.

16'
- Barcelona står alt, alt for langt oppe med bagkæden. De formår ikke at sætte et pres ind og det gør, at Juve har fri vej til at smække et par lange dybdeafleveringer afsted. Her kommer Mandzukic helt fri og det udvikler sig til en god mulighed for Cuadrado, der dog sparker over.

17'
- Godt løb af Alba! Alle øjne er rettet mod Neymar og så får Alba plads i feltet og stormer mod Messis aflevering, men han får ikke ordentligt træf på bolden.

18'
- Igen er Juventus igennem. Alt, alt for let. Dybala er alene med Umtiti, som vinder duellen - men pladsen er alt for nem at skabe for italienerne.

19'
- KÆMPE CHANCE TIL MESSI! Alba sender den ind til Suárez, der ikke får tæmmet den - den stryger i stedet over til en fri Messi, der snyder Buffon, men bolden går forbi.

21'
- Igen fint spil af Alba. Busquets finder ham i bagrummet og han forsøger med afleveringen ind til Neymar, men den ligger højt og akavet og brasilianeren kan ikke ramme den ordentligt.

22'
- Det er bestemt ikke afslutninger, som Barcelona har øvet op til kampen. Her falder bolden ned til en helt fri Sergi Roberto, men som Rakitic sparker han den ud af stadion. I øvrigt efter fint spil af Iniesta!

24'
- Sløvt dommerarbejde! Dybala når at støde ind i Ter Stegen i en duel, som tyskeren får bremset, og først fem sekunder efter afleveringen blæser dommeren for offside.

25'
- Så er den gal med dommeren igen! Messi stormer frem i et lovende angreb og bliver på ulovligvis bremset af to mand. Dommeren dømmer intet.

29'
- Neymar bliver for anden gang på to minutter nedlagt på kanten af feltet. I begge omgange er der helt klart frispark - men dommeren dømmer intet.

29'
- Iniesta er absolut ikke i omdrejninger. Roberto redder en omstilling og Iniesta skal holde ro på kuglen. Han smækker den direkte udover sidelinjen i et forsøg på en aflevering til Neymar.

31'
- Messi indsætter et formidabelt pres efter en voldsom solotur af Neymar. Argentineren trykker af og Buffon kan kun halvklare. Messi smækker returen i sidenettet.

35'
- Barcelona har spist sig mere ind i kampen mens Juventu mere og mere trækker sig som tiden går. Kreativiteten kommer dog kun fra Neymar og Messi - Iniesta er helt fra den og Rakitic laver ikke andet end at aflevere kort.

37'
- Suárez har svære arbejdsbetingelser, men han er alt for meget i ubalance hver gang han er i boldbesiddelse. Som Iniesta smækker han her bolden direkte udover sidelinjen i et forsøg på at finde Neymar.

38'
- Nej, nej, nej! Dommeren er på den igen! Rakitic kommer først på en lang bold og nedlægges af Alex Sandro, men igen dømmes der intet.

38'
- Det manglende frispark giver Juventus en omstilling og Higuain er pludselig helt igennem, men han bliver nødt til at diske op med en svær afslutning og Ter Stegen redder.

40'
- Opsummering af Iniestas kamp: Kommer for sent og får gult kort. Han er absolut ikke på sit høje niveau for tiden.

44'
- Neymar lærer næppe. Igen er han frustreret og får et gult kort. Dermed er der ingen semifinale til ham, hvis Barcelona kommer så langt.

Pause
- Barcelona er blevet snydt for et hav af frispark af kampens dommer Kuipers, men omvendt formår de slet ikke at skabe chancer. Primært fordi at Rakitic og Iniesta bidrager med for lidt.

47'
- Neymar dribler forbi fem mand, men mister den ved at han tager et for langt træk udover baglinjen. God start på anden halvleg af brasilianeren.

49'
- Nej, nej, Alba. Han redder bolden og har alt under kontrol, men vælger at vil snyde sin mand og mister den så. Cuardrado er alene igennem, men sender bolden fladt forbi.

52'
- Messi er igennem på kanten af feltet, men for 117. gang går et Barca-skud langt over mål.

51'
- Neymar dribler sig igennem og bliver af Alves trådt lige på foden. Intet frispark. Neymar viser blodet sive ud af benet. Dommeren er iskold.

53'
- Cuadrado er det eneste våben, som Juventus har frem i banen. Men de formår hele tiden at finde ham, fordi det kun er Alba, der dækker ham op. Her er han igen igennem og Ter Stegen redder til hjørnespark.

56'
- God afslutning af Messi, som trykkes lige forbi den ene opstander.

57'
- FEST PÅ CAMP NOU! Dommeren dømmer et frispark på kanten af feltet. Noget, han ikke har gjort i kampen hidtil, selvom det op til flere gange ville have været fortjent.

58'
- Messi sender den over.

58' - ind-/udskiftning
- En anonym og elendigt spillende Rakitic går ud. Paco kommer ind.

59'
- Igen dummer Iniesta sig. Han skal for anden gang i kampen tage tempoet ud i det Barcelona erobrer bolden, men i stedet mister han den let.

62'
- Neymar dribler forbi sin mand og skyder. Men igen - langt over.

62'
- Busquets får bolden på kanten af feltet og kører rundt om Pjanic, der lige foran dommeren klart nedlægger ham. Dommeren er ligeglad og lader Pjanic tage bolden og skyde, men Ter Stegen redder til hjørnespark.

63'
- Suárez går all in og erobrer bolden fra Alex Sandro og nedlægget ekstremt hårdt af Khedira, der får gult kort. Frisparket får Barcelona ingenting ud af.

66'
- Nej! Buffon med en stor fejl. Han griber ikke hjørnesparket og Suárez sender den ind til en helt fri Messi, men bolden lander til hans højre ben og i en unaturligt højde, så han skøjter den over kassen.

69'
- Sergi Roberto med et godkendt forsøg, men den sniger sig lige forbi kassen.

74'
- Dybala nedlægger Messi. Frispark til Barcelona.

76'
- Både frisparksindlæg samt to hjørnespark fik de ud af det. Men ikke farlige overhovedet.

78' - ind-/udskiftning
- Roberto går ud. Mascherano kommer ind.

80'
- NØJ EN CHANCE TIL MASCHERANO! Han har aldrig scoret for Barcelona, men stormer ind i feltet på et indlæg og kommer først på den, men han rammer den ikke alt for godt.

81'
- Neymar har været god til at drible, men har haft mange dårlige afslutninger og afleveringer. Her får han bolden på kanten af feltet og 'skudfinter' sig forbi tre mand før hans indlæg går udover baglinjen.

89'
- Busquets sender et indlæg ind, men Alex Sandro smasker den til hjørnespark med armen. Klart straffespark, men dommeren dømmer intet - heller ikke baglinjedommeren.

- Barcelona kæmpede godt, men deres stil pasninger, afslutninger og kreativitet var for langt væk i dag. Messi og Neymar skabte meget, men Suárez var uskarp mens midtbanespillerne ikke formåede at skabe noget som helst. Nu handler det udelukkende om at æde sig ind på Real Madrid i ligaen - Champions League er slut for denne gang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder