Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Neymar-appel afvist, ny appel indsendt

Nyheder - 21. april 2017




Barcelona har ikke offentligt reageret på Neymars udvisning mod Málaga, men i dag følger de op på det, som medierne allerede har været ude og fortælle: Den spanske dommerkomitée har afvist klubbens appel og Neymars tre kampes karantæne holder dermed ved.



Klubben bekræfter dog at de har taget sagen videre og appellerer til CAS, som nu får lov til at kigge sagen igennem. Klubben håber, at de får medhold således brasilianeren kan være med mod Real Madrid på Bernabeu søndag aften.

Dommeren skrev i sin rapport, at Neymar fik et gult kort for ikke at træde væk fra en frisparkssituation til Málaga selvom han blev advaret én gang. Det andet gule kort fik han for et frispark på en modstander i forsøget på at genvinde bolden.

Desuden skrev dommeren også i sin rapport, at Neymar klappede til fjerdedommeren på vej ned i omklædningsrummet, da han fik sit andet gule og dermed et rødt kort.



Det var netop Neymars hån mod fjerdedommeren der gav ham tre dages karantæne og ikke én enkelt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Neymar-appel afvist, ny appel indsendt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder