Annonce


Annonce

Annonce

Afgørelsen: Neymar ude af El Clásico!

Nyheder - 23. april 2017




Barcelona har søndag morgen udsendt en pressemeddelelse hvor i de gør det klart, at Neymar ikke kommer til at spille med i El Clásico i aften. Klubben gør det desuden klart, at de er skuffet over CAS, som ikke har udført deres arbejde.



Dermed kommer Neymar altså ikke til at spille med i El Clásico hvilket er et stort slag for Barcelona, som ellers har forsøgt til det sidste. Men fokus er på det seneste rykket væk fra det sportslige, hvilket ikke er i Barcelonas interesse og de har 12 timer før kick off valgt at trække stikket og sende en stikpille til CAS - som gennem hele forløbet har været ganske klar over, hvad de har lavet.

- Efter flere dages kamp mellem klubben og CAS, har klubben besluttet sig for ikke at udtage spilleren på grund af usikkerheden der følger med manglen af svar fra CAS 12 timer før kampen, skriver Barcelona blandt andet før de følger op og tydeliggør deres skuffelse.

Neymar fik karantæne mod Málaga og klappede senere af fjerdedommeren hvilket gav ham to ekstra karantænedage. Det går nu udover kampen mod Real Madrid, hvor han altså ikke kommer i spil. Barcelona har fået en appel afvist og har siden taget skridtet til CAS, som - naturligvis - ikke kunne få at få medlemmerne samlet til et møde om sagen.

Barcelona har ikke fået svar og de har derfor selv valgt at trække stikket, da det sportslige pludselig er skubbet om i rækken. Nu handler det udelukkende om El Clásico og ikke om hvorvidt Neymar må spille eller ej.

Husk at du kan få odds 12,00 på at Barcelona vinder kampen eller odds 8,00 på at Real Madrid vinder kampen. Læs mere og spil med her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Afgørelsen: Neymar ude af El Clásico!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder