Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Historiens bedste gjorde det: 2-3

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 23. april 2017


Historiens bedste gjorde det: 2-3


Der var drama og masser af mål, da Real Madrid og Barcelona tørnede sammen i El Clásico på Bernabeu søndag aften. Hårde tacklinger, gule og rødt kort samt mål. En kamp, der meget vel kunne afgøre det spanske mesterskab.

Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Paco Alcácer

På bænken
Cillessen, Denis, Arda, Mascherano, Digne, Gomes og Alena

Mål
- 1-0 29' - Casemiro
- 1-1 33' - Messi
- 1-2 73' - Rakitic
- 2-2 85' - James
- 2-3 90+2' - Messi
2'
- Allerede efter halvandet minut appellerer Ronaldo for straffespark, da han prikker bolden forbi Umtiti, som rammer portugiseren på benet. Dommeren vinker afværgende.

4'
- Elendig taktik leveret af Jordi Alba. Pludselig er Paco nede som venstre back - for at hjælpe - men Alba fanges i en dårlig position og så kan Real Madrid let spille inden om Paco. Indlægget efterfølgende header Umtiti væk.

6'
- Skandaløst offensivt spil af Barcelona. Ingen bevægelse, ingen vil have bolden. Iniesta mister den og Real Madrid omstiller sig. Det udvikler sig til et skud fra kanten af feltet af Ronaldo, men Ter Stegen redder. Barcelona-spillerne står meget, meget stille når de har bolden.

11'
- Første mulighed til Barcelona. Iniesta finder Messi, som åbner op ud til Alba. Han finder hurtigt Suárez på kanten af feltet og han trykker af, men bolden går fladt forbi målet.12'
- Messi gør Casemiro fuldstændig rundtosset på midten af banen og sætter ham totalt. Madrid-manden nedlægger Messi bagfra og får korrekt gult kort.

17'
- Rakitic! Hvor er han doven. Messi sætter fart og løber forbi modstandere og skaber plads, men Rakitic forventer bare at argentineren gør alt arbejdet selv og løber ikke ind i det frie rum. Og så mister Barcelona bolden.

18'
- Stor madrilensk mulighed! Benzema løber bare afsted ned mod målet og får en alt for let aflevering. Hans skud reddes dog af Ter Stegen.

19'
- Straks går det den anden vej og Suárez har igen en mulighed fra kanten af feltet, men rammer slet ikke bolden ordentligt.

20'
- Messi ligger i græsset og ømmer sig mens Real Madrid sætter fart. Ronaldo kommer ind i feltet og trykker af, men Ter Stegen redder. Returen sparker Umtiti væk.

21'
- TV-billeder viser, at Marcelo ramte Messi i hovedet med en albue. Det gjorde så ondt på Messi, at blodet fossede ud af ham - mens Marcelo skulle behandles på sin albue. Dog i mindre grad.

22'
- Barcelonas bagkæde står utrolig højt og Real Madrid har klart læst det. De sender hele tiden bolde om i bagrummet og denne gang snyder Bale offsidefælden og er alene igennem, men Ter Stegen tager imod.

24'
- Igen er det bagrummet. Marcelo snyder Roberto og kommer foran. Det ender med en skudmulighed fra Ronaldo.

25'
- Paco sendes igennem, men han mangler selvtillid. Han er tøvende, sløv og tør nærmest ikke at udfordre.27'
- To backs. To fejl. Alba erobrer, og spiller videre, men glemmer at løbe tilbage på sin position. Roberto mister efterfølgende bolden og Real Madrid sender Ronaldo afsted i Albas side, hvor han mangler. Hjørnespark til Real Madrid.

29' - MÅL!
- Elendig opdækning af Barcelona. Ter Stegen kommer ud og bokser bolden væk, men den lander lige foran Marcelo, som straks sender den om i bagrummet til Ramos, der står fuldstændig fri. Han rammer stolpen og Casemiro følger let op ved at prikke den i mål.

33' - MÅL!!
- Så er der udlignet - og selvfølgelig er det Messi. Når de andre står stille, så gør han det selv. Busquets finder Rakitic, som sender den hen til Suárez, men han hopper over og bag ham dukker Messi op. Han trækker ind i feltet og går gennem to mand og sender den stensikkert i kassen til 1-1.

35'
- Hvor er det elendigt af Suárez. Messi presser Kroos til en fejlaflevering og Suárez får den. Han kigger slet ikke efter målet eller holdkammerater - kun Messi. Og så sender han den lige hen til Ramos.

36'
- Hårdt skud fra Modric fra distancen, som Ter Stegen halvklarer. Ronaldo samler op og sender et indlæg udover baglinjen.

39'
- Barcelona fanges højt i banen og Umtiti nedlægger Ronaldo. Gult kort.

41'
- TÆT PÅ AF MESSI! Han samler bolden op på kanten af feltet og forsøger sig, men den rettes af og går til hjørnespark - som ikke bliver dømt.

43'
- Tæt på fra Alba! Messi finder Suárez i dybden og han sender den indover til Alba, som stormer frem i bagrummet, men hans forsøg går forbi målet.

45'
- SKANDALØST AF DOMMEREN! En absolut skændsel, der ikke tør gøre det rette i denne situation. Messi sætter fart i et kontrastød og bliver nedlagt af Casemiro. Et klart gult kort og dermed to hvilket giver rødt. Dommeren giver intet kort.

45+2'
- Et hjørnespark svinges indover og Navas går forkert på den. Messi stormer frem bagved, men han formår ikke at dirigere bolden ind i det tomme mål.

47'
- Indlæg fra Real Madrid, som Piqué tackler til hjørnespark. De lever af omstillinger.

48'
- Den er helt gal i positioneringen hos Barcelona. Pludselig er Rakitic højreback og han bliver let afdriblet af Marcelo, der finder Kroos. Han forsøger med venstrebenet og tvinger Ter Stegen til en svær redning.

49'
- Tre hjørnespark til Real Madrid indenfor tre minutter.

49'
- Real Madrid tager det hurtigt og Kroos er helt fri til at sende et indlæg ind, men han placerer bolden for højt.

52'
- Ter Stegen leger med ilden konstant. Her sender han et målspark direkte op til Carvajal, der egentlig er på vej hjem efter et angreb. Utrolig ringe af keeperen.

53'
- Igen Ter Stegen. Alt for lang aflevering til Roberto, der ikke får styr på bolden. Så sætter Real Madrid fart og Benzema er helt fri til et hovedstød - som Ter Stegen dog redder flot.

56'
- Nej, nej, nej! Paco med en KÆMPE chance! Helt tilfældigt lander den foran ham, inde i feltet - umarkeret, men han sender en forkølet afslutning afsted uden præcision, som Navas redder.

57'
- Messi får frispark et godt stykke ude, men sender den over målet.

58'
- Rakitic med sin første gode aktion i kampen. Erobrer bolden, finder Busquets, som finder Messi. Han drejer rundt og sender den i dybden til Suárez, men han har været så uskarp på det seneste, at han slet ikke får bolden med sig.

59'
- Stor mulighed! Piqué kommer højt på et hjørnespark og sender et kvalificeret hovedstød afsted, men Navas redder flot.

63'
- Enrique har lagt en taktik hvor Rakitic går ned og agerer højreback når Real Madrid er på bolden. Han bliver gang på gang kørt rundt af Marcelo. Her sender han et godt indlæg ind, men Alba snitter den ud til hjørnespark.

66'
- Paco er igen tøvende. Han står og kigger på en nedfaldsbold inden for rækkevidde, men vælger først at gå mod den i sidste øjeblik. Og så laver han frispark.67'
- KÆMPE CHANCE TIL RONALDO! En bold sendes op til Benzema, men kun fordi, at Umtiti lige rører den med hovedet, får franskmanden den. Elegant sender han Asensio alene igennem. Han har Ronaldo med inde foran, men han skovler bolden langt over fra tæt hold. Kæmpe chance!

68'
- Ny stor chance - denne gang til Suárez, som får en rigtig god bold af Iniesta. Han forsøger med ydersiden, men Navas står rigtigt.

69'
- Kampen bølger helt ekstremt. Først er det Messi med et hårdt forsøg, så får Ronaldo bolden alene med to mand, men Umtiti kommer til undsætning.

69'
- Casemiro forlader banen til fordel for Kovacic. Han skulle dog i første halvleg have forladt banen med et rødt kort.

70' - ind-/udskiftning
- Paco går ud. Gomes kommer ind.

72'
- Dybdeafleveringerne kommer konstant ned i Albas side og han forlader den utroligt ofte. Her er det Asensio der trækker ind med venstrebenet og trykker af, men Ter Stegen redder i to omgange.

73' - MÅL!!
- Han er efterlyst - han bidrager med alt for lidt. Men her gør han noget på egen hånd! Ivan Rakitic svinger venstrebenet og knalder den i kassen til 1-2.

74'
- Endnu en lang aflevering fra Real Madrid. Piqué tackler den foran Ronaldo og giver hjørnespark.

77' - RØDT KORT!
- Piqué erobrer for 117. gang i eget felt og Messi tager fat. Han tager et langt træk og nedlægges hårdt af Ramos, der kommer ind i tacklingen med begge fødder. Direkte rødt og nu er det 10 madrilenere mod 11 catalanere.

80'
- PIQUÈ! Hvordan kan han dog brænde den! Gomes spiller flot 1-2 med Suárez og sender den ind foran mål, hvor Piqué er helt alene, men han klapper den lige på Navas. Anden gang i kampen, at Barcelona er alene med keeperen og anden gang de skyder lige på.83'
- Messi ejer banen. Han gør præcis, hvad han vil og kommer hele tiden forbi sin direkte modstander. Det samme gør han her. Han trækker ind i banen og svinger benet, men Navas redder igen.

86'- MÅL!
- Det kom ikke som en overraskelse. Marcelo får bolden. Han dækkes af Rakitic - og igen får han bolden forbi ham. James stormer ind i feltet og scorer let til 2-2.

87'
- Barcelona står stadig helt fremme med alle mand og lader sig lokke ind i omstillingerne. James i to omgange i denne gang - men Ter Stegen redder.

90'
- Højest usædvanligt! Dommeren tillægger kun to minutters ekstra tid.

90+2' - MÅL!!
- MESSI GØR DET! Sergi Roberto med et vidunderligt løb op i banen. Han finder Gomes, som finder Alba. Han sender den tilbage i feltet til Messi, som sparker den i mål til 2-3 og dermed sikrer han Barcelona sejren.

Slut
- Kampens sidste skud gjorde udfaldet. Messi scorede til 2-3 og dermed er kampen om det spanske mesterskab helt åbent.Ugens mest læste

Seneste nyheder