Annonce


Annonce

Annonce

Piqué: Ramos vil fortryde

Nyheder - 24. april 2017




Gerard Piqué spillede en flot kamp mod Real Madrid i aftes og var slet ikke i tvivl om, at Sergio Ramos skulle udvises for sin svinestreg på Lionel Messi. Efter kampen fortalte Ramos, at det røde kort var overdrevet - Piqué tror dog at Ramos fortryder sin udtalelse.



- Jeg er ikke i tvivl om, at han vil fortryde sin udtalelse når han kommer hjem og ser video af episoden. Det var klokkeklart; han kom ind i tacklingen med begge fødder uden at være tæt på bolden.

- Ofte får Real Madrid medhold fra dommerne på Bernabeu, men når der kommer en dommer, som ikke giver dem medhold, så ser man en anden side af spillerne.

Piqué gør det samtidig klart, at han ikke hørte, hvad Ramos forsøgte at sige til ham mens han var på vej ud i bad efter det røde kort. De to kamphaner har ofte haft sine dueller klubberne imellem, men på det spanske landshold udgør de et forrygende makkerpar i forsvaret.



Piqué skal nu forberede sig til onsdagens hjemmekamp mod Osasuna mens Ramos må se til hjemmefra, når Real Madrid gæster Riazor hvor Deportivo har hjemme. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué: Ramos vil fortryde

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder