Annonce


Annonce

Annonce

PSG viser interesse for Jordi Alba

Nyheder - 25. april 2017




Jordi Alba har i de seneste måneder været udsat for Luis Enriques formationsskifte fra 4-3-3 til 3-4-3, men spillede igen en vigtig rolle på Bernabeu, da han lagde op til Messis sejrsmål i overtiden mod Real Madrid.



Ifølge France Football skulle Paris SG dog have henvendt sig til Barcelona for at høre ind til Jordi Albas situation, da den franske klub til sommer må se kontrakten på Maxwell løbe ud. Barcelona hentede Lucas Digne fra netop PSG og han kan stå i kulissen og være klar til at tage over for Alba såfremt han skulle vælge sig et nyt eventyr.

I de franske medier forlyder det også at en byttehandel kunne være på trapperne. Barcelona følger fortsat Serge Aurier og han kunne være løsningen på klubbens problemer på højreback positionen. Hvorvidt der er hold i disse rygter er dog ikke til at vide endnu.



Unai Emery, der i dag kunne se sin bomber Cavani forlænge, trænede Jordi Alba da de begge var i Valencia, så på den front vil der være et kendt ansigt i klubben hvis Alba vælger skiftet.

28-årige Alba har siden 2012 spillet 193 kampe for Barcelona og scoret ni mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


PSG viser interesse for Jordi Alba

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder