Mascherano kronede en magisk aften: 7-1

Nyheder - 26. april 2017

Barcelona havde ingen problemer med at køre over Osasuna onsdag aften, som helt igennem var magisk. André Gomes og Paco scorede begge to gange mens Mascherano endelig fik scoret sit første mål for Barcelona.

Ter Stegen, Piqué, Mascherano, Digne, Rakitic, Gomes, Busquets, Denis, Messi, Paco og Arda

- 7-1 86' - Paco

12' - MÅL!!
- Vidunderligt mål af Messi! Han erobrer selv bolden fra Osasunas sidste mand og selvom bolden er hopper rundt får han den under kontrol med hovedet og et par jongleringer før han vipper den over Sirigu og i mål til 1-0.

26'
- Barcelona spiller bolden meget rundt uden at lade Osasuna gøre skade. Her kommer Messi frem til en skudmulighed, men blæser bolden lige over kassen.

30'
- Tæt på! Messi forsøger en aflevering, men den bliver opsnappet. Han er dog hurtigt over den igen og forsøger sig med et lumsk skud, den bliver dog rettet ud til hjørnespark.

31' - MÅL!!
- ANDRÈ GOMES! Han pumper selvtilliden ind i kroppen. Rakitic finder ham helt fri inde i feltet og med en knaldhård inderside knalder han den i kassen til 2-0.

37'
- Stor chance til Arda, som snyder offside-fælden og kommer fri til et hovedstød, men han timer det forkert og snitter den kun ud til målspark.

40'
- Et frisparksindlæg lander hos Paco, som forsøger sig med hovedet og tvinger Osasuna-keeperen ud i en god redning.

47'
- Busquets med to tåbeligheder. Først mister han bolden på midten af banen, men han stormer tilbage for at redde, men begår frispark på Jaime på kanten af feltet.

48' - MÅL!
- Fejlen fra Busquets koster mål. Roberto Torres skyder i Ter Stegens side og scorer stensikkert direkte på frispark. Tyskeren går til venstre i målet, da han tror Torres skyder over muren.

50'
- TÆT PÅ! Mascherano kan simpelthen bare ikke score for Barcelona. Paco samler bolden op og smækker den indover til Mascherano, som header mod mål, men bolden redder stolpen og Sirigu får skubbet den ud.

55'
- Snydt for straffespark! Gomes sender bolden i dybden til Rakitic, som får prikket den videre før han tromles ned af en modstander. Dommeren kigger ud på sin linjedommer, som dømmer målspark. Grinagtigt, at ingen kan se den.

57'
- TÆT PÅ! Rakitic svinger hjørnesparket indover og Piqué slipper sin markering før han header den mod mål. Den var gået i kassen hvis ikke Stevens fod kom i vejen.

58' - MÅL!!
- Nyt hjørnespark, som igen lander hos Piqué. Denne gang imponerer han ved at tage den ned med brystet og trykke af. Den rammer stolpen og springer ud til Gomes, som scorer sit andet mål i kampen. 3-1 til Barcelona nu.

61' - MÅL!!
- MESSI GØR DET! Fantastisk overblik af argentineren, som i utrolig hastighed formår at placere bolden helt uden for keeperens rækkevidde til 4-1.

63' - ind-/udskiftning
- Messi klappes af banen og ind kommer Alena.

64' - MÅL!!
- Så er det scoret igen! Arda Turan vipper kuglen ind til Mascherano, som piller den ned og i sit løb får Paco den på utrolig vis videre til sig selv og vipper den over keeperen til 5-1.

66' - STRAFFESPARK
- Denis Suárez nedlægges i feltet og dommeren dømmer straffespark.

67' - MÅL!!
- HISTORISK! Rakitic overlader kuglen til Mascherano, som kanonerer bolden i mål til 6-1. Det var hans første mål nogensinde for Barcelona og jublen er helt enorm på Camp Nou - både blandt tilhængere og spillere.

80'
- Mascherano modtager igen klapsalver. Han løber egentlig en stikning op og har den under kontrol, men han kommer pludselig bag sin mand, som har masser af meter at løbe på, men lige inden han træder ind i feltet kommer Mascherano ned i en satset - men yderst kalkuleret tackling - og redder.

86' - MÅL!!
- Paco bliver også dobbelt målscorer som Messi og Gomes! Denis Suárez, der har spillet sin absolut bedste kamp i Barca-trøjen, sender bolden i dybden til Paco, som afdribler keeperen og scorer sikkert til ydmygende 7-1.

- Barcelona vinder stensikkert og øger i den grad presset på Real Madrid, som har et hårdt program i de sidste uger af sæsonen. Troen på et liga-comeback er enormt i Barcelona lige nu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder