Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Barcelona afviser salg af Jordi Alba

Nyheder - 28. april 2017




Paris SG blev for nyligt sat i forbindelse med Jordi Alba, da Maxwells kontrakt udløber til sommer. Men den franske storklub skal kigge en anden vej for at finde en erstatning for brasilianeren. Jordi Alba er nemlig ikke til salg.



Ifølge SPORT, så har folk fra Barcelona fortalt mediet, at Jordi Alba ikke er til salg og at han har klubbens fulde opbakning. Det var ellers en ganske pålidelig historie, som kom ud af velorienterede L'Equipe, da Alba blev sat i forbindelse med et skifte til PSG. Unai Emery, der trænede Alba i Valencia, er nemlig cheftræner i PSG og det var primært her, at kontakten skulle være opstået.

Jordi Alba har været sat ud af spillet adskillige gange i denne sæson, da Luis Enrique begyndte at spille 3-4-3 fremfor 4-3-3. Her var det Alba som måtte lade livet på banen, men han er klar over, at Enrique til sommer ikke længere er træner i klubben og derfor venter han spændt på at høre planerne fra den nye træner.



Der er ingen tvivl om, at backen ønsker at se sin situation an såfremt den nye træner ikke har ham med i sine planer, men det forventes ikke at ske, da Barcelona er godt besat på den position med både Alba og Digne. Til gengæld skal klubben ud og investere på andre positioner hvorfor Jordi Alba helt klart også er at finde i klubben til næste sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barcelona afviser salg af Jordi Alba

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder