Lillebror sat på plads igen: 0-3

Nyheder - 29. april 2017

Barcelona var pisket til sejr lørdag aften ude mod Espanyol og selvom spillet i første halvleg var kedeligt fra begge sider, så kom der mål og bedre spil i anden halvleg. Lillebror fra Espanyol blev dog atter engang sat på plads af overmagten i Catalonien.

Ter Stegen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Gomes, Messi, Suárez og Neymar

Cillessen, Denis, Arda, Mascherano, Paco, Digne og Alena

- 0-1 50' - Suárez
- 0-2 70' - Rakitic
- 0-3 87' - Suárez

30'
- En utrolig dårlig spillet kamp fra begge sider. Barcelona dominerer bolden uden at skabe chancer mens Espanyol er for dårlige rent offensivt til at gøre livet farlige for Barcelona.

31'
- Messi sender Suárez ind i feltet. På utrolig vis vælger han ikke at sparke, selvom han er alene igennem. I stedet forsøger han at finde Neymar - men der vinkes fejlagtigt offside og afleveringen var alt for dårlig.

33'
- Suárez erobrer ihærdigt bolden og stormer mod Espanyols felt, men det er alt for tydeligt, at han søger Messi eller Neymar fremfor at afslutte angrebet. Han mister den igen.

40'
- Neymar svinger et indlæg ind i bagrummet til Sergi Roberto som header mod mål, men den går i sidenettet.

50' - MÅL!!
- EL PISTOLERO! Espanyol har ikke lavet mange fejl i kampen, men her sender Jurado en håbløs aflevering tilbage til egen keeper. Den opsnapper Suárez og med ydersiden banker han i kuglen i kassen til 0-1.

52'
- Usmageligt arbejde af dommer Undiano Mallenco! Jordi Alba går ned i en tackling og vinder bolden, men bliver samtidig stemplet lige på foden. Ikke skyggen af frispark - i stedet indkast til Espanyol.

60'
- Godt forsøg af Neymar, som forsøger at føle bolden over i det lange hjørne, men keeperen får lige lappen på.

62'
- Elendigt af André Gomes. Hver gang, han forsøger med en aflevering første gang, så rammer han ikke en medspiller. Og når han tager bolden til sig, fumler han. Her gør han det samme og Espanyol får en stor mulighed, men forsvaret afværger.

68'
- Messi nedlægges et godt stykke væk fra feltet, men forsøger alligevel et direkte forsøg på frispark. Han bliver dog grebet ud af Diego Lopez.

70'
- Ter Stegen med sin traditionelle fejl. Han sender bolden lige ud til en modstander og det ender med en rigtig godt forsøg, som tyskeren dog redder.

77' - MÅL!!
- Så kom målet til 0-2! Neymar tager ansvar og driver bolden forbi et farligt område. Han finder Messi, som vanen tro sætter fart og med en lille aflevering finder han en fri Rakitic, som med venstrebenet iskoldt sender Diego Lopez den ene vej og bolden den anden; nemlig i nettet til 0-2.

78' - ind-/udskiftning
- Gomes, der har løftet sit bundniveau, går ud og giver plads til Mascherano.

81'
- Flot spil af Barcelona, hvor både Busquets, Piqué og Neymar viser teknikken frem før Messi forsøger at klappe kuglen i mål, men den rammer en modstander og mister fart således Lopez let kan samle den op.

87' - MÅL!!
- Suárez gør det igen! For anden gang i kampen står han klar til at udnytte en fejl. Messis indlæg med højre bliver ikke farligt, men Aaron mistimer fuldstændig som sidste mand og bag ham står Suárez. Han samler kuglen op, drejer forbi keeperen og sparker den i kassen til 0-3.

88'
- Espanyol forsøger at pynte på resultatet, men Ter Stegen redder sikkert Baptistaos forsøg med venstreskøjten.

- Barcelona vinder stensikkert ude mod Espanyol og bibeholder dermed presset på Real Madrid. Med sejren sender Barcelona også et signal til Real Madrid om at de er klar til at slå til såfremt madrilenerne skulle glide undervejs. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder