Barcelona ordnede Villarreal: 4-1

Nyheder - 6. maj 2017

Barcelona tog imod Villarreal på Camp Nou og på papiret er det den sværeste opgave, som de har tilbage i sæsonen. På banen var der dog klasseforskel og Barcelona leverede en koncentreret indsats og vandt sikkert.

Ter Stegen, Roberto, Piqué, Umtiti, Digne, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Neymar

Cillessen, Denis, Arda, Mascherano, Paco, Alba og Gomes

- 1-0 21' - Neymar
- 1-1 32' - Bakambu
- 2-1 45' - Messi
- 3-1 69' - Suárez
- 4-1 82' - Messi (Straffespark)

21' - MÅL!!
- Suárez finder Messi, som tager bolden til sig og tager forsøget. Bolden bliver rettet af og lander foran Neymar, som prikker Barcelona på 1-0.

32' - MÅL!
- Udligning! Bakambu ligger på grænsen til offside og sendes alene igennem. Piqué kan ikke følge med og foran Ter Stegen er Villarreal-angriberen køligheden selv. Han sparker bolden stensikkert i mål til 1-1.

45' - MÅL!!
- MESSI! Han får bolden uden for feltet, tørrer sin modstander og løber et par meter før han trykker af. Bolden snyder keeperen og går i mål til 2-1.

49'
- DIGNE! Tæt på, at backen kommer på måltavlen. Han er blevet spillet ind i feltet og forsøger at trykke kuglen i kassen, men heldet er ikke med ham.

57'
- God mulighed! Messi og Neymar spiller rigtig flot sammen før Messi sender en kanonkugle afsted med højrebenet, men keeperen får lige klappet den over målet.

67'
- Villarreal kommer tættere og tættere på og Barcelona kan nærmest ikke holde på bolden. Det er meget indianerbold lige nu.

69' - MÅL!!
- Og dog! Villarreal dømmes offside og Barcelona tager det lynhurtigt. Roberto fører bolden frem og finder Suárez. Han trækker rundt om sin modstander og klapper bolden i mål til 3-1. Forrygende kontramål!

76' - ind-/udskiftning
- Digne går ud. Alba kommer ind.

76'
- Stor chance til Neymar! Han bliver spillet ind i feltet af Messi og er alene med keeperen, men sender et ukoncentreret forsøg afsted.

77'
- KÆMPE chance til Villarreal! Bakambu kommer alene igennem. Ter Stegen stormer ud af målet, men bolden går forbi ham. Piqué kommer til undsætning, men han drejer nærmest lige ind i en modstander, som har helt frit mål - men forsvarsspilleren får lige præcis prikket bolden ud af farezonen.

78' - ind-/udskiftning
- Roberto går ud. Mascherano kommer ind.

81' - STRAFFESPARK
- Neymar er fortryllende! Hvor er han utrolig. Han løber en bold op helt ude ved baglinjen. I det en modstander kommer frem, vipper Neymar kuglen forbi ham og finder Suárez i det bagerste område af feltet. Han hugger til kuglen og rammer Costa på hånden. Der er ikke skyggen af straffespark, men dommeren giver det.

82' - MÅL!!
- Messi scorer sikkert til 4-1 fra pletten med et højt vip midt i målet.

83' - ind-/udskiftning
- Rakitic går ud. Gomes kommer ind.

- Barcelona vinder stensikkert og bibeholder dermed presset på Real Madrid, som inden længe møder Granada på udebane. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder