Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Guardiola vil have Jordi Alba

Nyheder - 8. maj 2017




Jordi Alba er ikke glad for at spille under Luis Enrique, hvor han er blevet offer for et formationsskifte. Desuden fik Lucas Digne pladsen fra start i weekendens kamp mod Villarreal, men om tre kampe er Enrique ikke længere træner for Barcelona.



Det er en fordel for Jordi Alba, som dermed kan spille sig tilbage i varmen under en ny træner - men herfra tager situationen sig en drejning. Kilder tæt på klubben erfarer nemlig at ledelsen er tæt på en aftale med den nuværende assistenttræner Unzue, og det glæder ikke Alba, som ikke har det bedste forhold til Unzue.

Derfor melder Don Balon, at Alba gerne tager imod tilbud fra andre klubber såfremt Barcelona står fast ved at Unzue skal udpeges som ny cheftræner.

Mediet melder, at Pep Guardiola allerede har udvist sin interesse for at hente Alba til Manchester City og samme medie melder, at der er tale om en pris på 260 millioner kroner. Jordi Alba er uden tvivl klubbens bedste venstreback, men set i lyset af at Theo Hernandez også rygtes til Barcelona, så bliver konkurrencen øget på pladsen og med en træner, som Alba ikke har det godt med, så lader det til at et skifte kan komme på tale.



Barcelona har dog gjort det klart, at de ikke ønsker at sælge Jordi Alba, derfor skal spilleren selv tage initiativ og anmode om et salg. Det bliver derfor spændende at se, hvad der sker, når sæsonen slutter og en ny træner skal udpeges. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Guardiola vil have Jordi Alba

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder