Annonce


Annonce

Annonce

Politiet tog Messis Look-A-Like med på stationen

Nyheder - 10. maj 2017




Reza Parastesh blev i sidste uge kendt på verdensplan, da video og billeder viste hvor meget han ligner Lionel Messi. Han er fra Iran og ligner Messi utrolig meget - måske for meget, da politiet for nyligt snuppede hans bil og tog ham med på politistationen.



Parastesh gik en tur på gaden i Hamadan, hvor flere folk ville tage billeder med ham. Faktisk var det så voldsomt, at folk flokkes om ham og det hele endte op i kaos hvorfor politiet blev tilkaldt og tog både Parastesh og hans bil med på stationen.

Idéen bag det hele kom angiveligt fra hans far, som sagde han skulle style sit hår og skæg som Messi, da hans ansigtstræk mindede utrolig meget om argentinerens.

- Folk ser mig som den iranske Messi og vil have, at jeg imiterer alt, hvad han gør. Når jeg møder op, så går folk i chok. Men det glæder mig, at folk bliver glade - for det giver mig energi, fortæller han selv om det hele.



Fik du ikke set videoen og de gode billeder af Reza Parastesh, så kan du her se hvor meget han ligner Messi. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Politiet tog Messis Look-A-Like med på stationen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder