Annonce


Annonce

Annonce

Juventus viser interesse for André Gomes

Nyheder - 11. maj 2017




445 millioner kroner. Så meget gav Barcelona for André Gomes i Valencia for et års tid siden. Men så mange penge får de ikke ved at sælge ham i år. Portugiseren er på Juventus' radar, men spørgsmålet er om Barcelona vil beholde ham eller sælge ham til en noget lavere pris.



Ifølge Calcio Mercato, så har Juventus vist interesse for André Gomes, men efter en meget sløv sæson på Camp Nou er han bestemt ikke 445 millioner værd og derfor skal Barcelona vurdere om det er bedst at sende ham videre for en lavere pris eller håbe på at han forbedrer sig i sin anden sæson på Camp Nou.

Sportsdirektør Robert Fernández slog for nyligt fast, at Gomes nok skal komme til at spille bedre i næste sæson og det var en skjult hentydning til, at han ikke er til salg. Men kommer det rigtige beløb på bordet er der ikke tvivl om, at Barcelona åbner op for at sælge den 23-årige midtbanespiller.

Barcelona købte ham i Valencia for næsen af netop Juventus og Real Madrid. Begge klubber havde udvist interesse, men spilleren selv ønskede at rykke til Barcelona og da de smed 445 millioner kroner på bordet - plus en masse bonuspenge alt efter hans præstationer - så var Valencia klar til at sælge.



Gomes har spillet 44 kampe i denne sæson og scoret tre mål. I sin professionelle karriere er det blevet til 179 kampe og blot 23 mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Juventus viser interesse for André Gomes

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder