Annonce


Annonce

Annonce

Sevilla sætter tårnhøj pris på Vitolo

Nyheder - 11. maj 2017




27-årige Vitolo fra Sevilla er et bevis på det gode arbejde, som den nuværende AS Roma- og tidligere Sevilla-sportsdirektør, Monchi, stod for. Sevilla hentede Vitolo i Las Palmas for blot 3,2 millioner euro - i dag ønsker andaluserne 40 millioner euro for ham.



Vitolo er blevet en stor profil i det andalusiske, men efterhånden er flere klubber blevet interesseret i ham og han kunne meget vel skifte klub allerede til sommer. Barcelona har ham også på sin liste, men det er udelukkende som en backup såfremt man ikke får de øverste ønsker opfyldt.

Spilleren selv har udtrykt glæde over Barcelonas interesse, men så længe der ikke er noget konkret, vælger han ikke at gøre det store ud af det. Men i og med at Barcelona, Manchester City og specielt Atletico Madrid følger ham tæt, så har Sevilla valgt at sætte en pris på ham: 40 millioner euro - eller hvad der svarer til 300 millioner kroner.

I Las Palmas rundede han 90 kampe med 26 mål til følge. I Sevilla er det blevet til 168 kampe og 25 mål i fire sæsoner.

Han har været med til at vinde Europa League i 2014, 2015 og 2016 mens han sammen med Sevilla har tabt finalen i Copa del Rey sidste år til Barcelona samt den spanske Supercup og den europæiske Supercup.



I marts 2015 blev han kåret som månedens spiller i La Liga. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sevilla sætter tårnhøj pris på Vitolo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder