Annonce


Annonce

Annonce

Coutinho: Jeg er glad for Barcas interesse

Nyheder - 15. maj 2017




Philippe Coutinho bliver konstant rygtet til Barcelona og i sidste uge kunne flere såvel engelske som spanske medier fortælle, at spilleren havde fortalt Liverpool, at han til sommer er klar til at rykke til Barcelona. Efter en god præstation på udebane mod West Ham fik han et par hurtige spørgsmål omkring interessen.



- Barcelona er blandt verdens bedste klubber, men lige nu har jeg ikke modtaget noget. Hvis der er sendt noget afsted, så er det min agent, som får det på hånden til at starte med. Jeg fokuserer udelukkende på hvad der sker inde på banen.

- Jeg har en kontrakt med Liverpool og vi har store muligheder for at kvalificere os til Champions League. Så derfor fokuserer jeg på fodbolden og alt andet bliver løst af business-folket.

- Jeg er glad for at en så stor klub som Barcelona er interesseret i mig, det er cool, at de anerkender mit arbejde. Jeg fortsætter med at arbejde hårdt, fortæller han ifølge ESPN.



Liverpool sidder lige nu på tredjepladsen i Premier League hvilket giver direkte adgang til Champions League. De er blot ét point foran Manchester City. Pep Guardiolas mandskab har matchbold i forhold til at ende på tredjepladsen. Liverpool har nemlig kun én kamp tilbage - City har to. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Coutinho: Jeg er glad for Barcas interesse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder