Annonce


Annonce

Annonce

Bellerin: Champions League eller Barcelona

Nyheder - 18. maj 2017




Hector Bellerins navn dukker konstant op i forbindelse med et skifte til Barcelona og det lader umiddelbart til at han er klar til at rykke til Catalonien. For enten vil han blive i Arsenal hvis de kvalificerer sig til Champions League, eller også er han klar på at skifte.



Arsenal er lige nu placeret på femtepladsen i Premier League hvilket giver direkte adgang til Europa League og derfor ingen Champions League. De har dog muligheden for at kvalificere sig direkte til Champions League via. en tredjeplads, men det løb ser ud til at blive meget, meget svært.

Manchester City sidder på tredjepladsen med 75 point og en målscorer på +36. Fjerdepladsen, der betyder kvalifikationskampe til Champions League sidder Liverpool på med 73 point og en målscorer på +33. Femtepladsen sidder Arsenal på med 72 point og en målscorer på +31. Så det er et tæt løb.

I weekenden afvikles sidste runde af Premier League og her skal City møde Watford på udebane, Liverpool tager imod Middlesbrough, der allerede er en sikker nedrykker mens Arsenal hjemme møder Everton. Kampmæssigt skal Arsenal på en svær opgave, men de skal altså score en håndfuld mål samtidig med at City og Liverpool taber hvis de vil gøre sig forhåbninger om Champions League.



Kvalificerer de sig ikke til Champions League, så fortæller Mundo Deportivo, at Hector Bellerin er klar til at skifte - og Barcelona skulle være den eneste klub, som han er interesseret i. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bellerin: Champions League eller Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder