Annonce


Annonce

Annonce

Xavi tror på mesterskabet

Nyheder - 18. maj 2017




Xavi Hernandez tror på, at Barcelona kan vinde La Liga, men samtidig slår han fast, at det absolut ikke bliver let. Málagas gode form kan dog gøre udfaldet for Barcelona, men det bliver kompliceret, fortæller han.



- Málaga er i god form og at vinde på deres bane bliver ikke let for Real Madrid.

- Om jeg kan se Michel (Málaga-træner, erklæret Madrid-fan, red.) hjælpe Barca? Hvorfor ikke? Men vi har brug for en sidste dag som den på Tenerife for at Barcelona kan vinde mesterskabet.

- Nederlag som dem mod Alavés på Camp Nou og Deportivo på Riazor gør ondt, men først når sæsonen er slut kan man tillade sig at kigge tilbage på sæsonens resultater.

- Jeg kan ikke forestille mig, at Real Madrid kikser. De har været meget stærke hele sæsonen og det var en nøglekamp i Vigo (1-4 til Real Madrid, red.). Det bliver et vigtigt udgangspunkt for dem.

- Jeg håber de fejler og at Barcelona vinder mesterskabet, men det er yderst kompliceret. Real Madrid har nogle gode spillere som Kroos, Modric og Isco, fortæller Xavi ifølge ESPN.

Både i 1992 og 1993 blev mesterskabet afgjort i sidste spillerunde. Barcelona vandt deres kamp mens Real Madrid i begge tilfælde yderst overraskende tabte til Tenerife. Begge gang gik mesterskabet til Barcelona.

Real Madrid har kun brug for ét point mod Málaga for at vinde titlen. Både deres kamp samt Barcelonas kamp hjemme mod Eibar spilles søndag klokken 20.00.



Málaga har vundet fire ud af deres seneste fem kampe. Den sidste er end uafgjort. Kun ét nederlag i de seneste otte kampe er det blevet til - det var på udebane mod Deportivo la Coruna. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi tror på mesterskabet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder