Annonce


Annonce

Annonce

Sandro: Jeg vil hjælpe Barcelona

Nyheder - 19. maj 2017




Sandro Ramirez er Barcelona-mand ind til benet og han håber på, at han søndag aften kan hjælpe Málaga til sejr over Real Madrid således Barcelona kan vinde det spanske mesterskab. Han er holdets topscorer og hvis andaluserne skal score mål, så er det primært gennem ham.



- Jeg håber, at jeg kan score mål så mesterskabet ryger til Barcelona. Jeg håber, at det bliver en dag, man kun kan drømme om, hvor jeg scorer og Barcelona vinder mesterskabet.

- Det var meget følelsesladet, da Barcelona hentede mig efter syv år i Las Palmas. Jeg havde chancen for at skifte til Real Madrid, men jeg har altid været Barcelona-mand og det samme er min far. På daværende tidspunkt handlede det også om at rykke til den bedste fodboldskole.

Det er ekstremt hårde odds mod Barcelona søndag aften. Hjemme på Camp Nou møder de Eibar, som umiddelbart ikke bør give problemer. Her er en sejr påkrævet i jagten på mesterskabet. Men samtidig skal Real Madrid tabe på udebane til Málaga. Får madrilenerne en uafgjort, så er det nok til at gøre dem til mestre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sandro: Jeg vil hjælpe Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder