Annonce


Annonce

Annonce

Dommer holder fast i Messis fængselsstraf

Nyheder - 24. maj 2017




Spanske medier skriver i dag, at en dommer i højesteretten i Spanien har stadfæstet en dom på 21 måneders betinget fængsel til Lionel Messi for skattesnyd for år tilbage. Sagen har kørt rigtig længe og Messi har også været i retten for at forklare sin side af sagen.



Det handler om op mod 30 millioner kroner, som er overført rundt for at undgå at betale skat - blandt andet gennem Belize og Uruguay fra 2007-2009. Messi har holdt fast i, at hans far sørger for alt papirarbejde og at han i god tro har underskrevet de papirer, som farmand Jorge har bedt ham om at underskrive.

Ikke desto mindre holder dommeren altså fast i de knap to års fængselsstraf, men da straffen er betinget skal Messi som ventet ikke i fængsel. Til gengæld bliver han sendt bag tremmer såfremt han begår en ny form for kriminalitet.



El Pais beretter, at farmand Jorge Messi fik sin betinget fængselsstraf nedsat til 15 måneder, så både Lionel og Jorge risikerer altså at ryge ind og sidde såfremt de i den kommende fremtid begår kriminalitet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dommer holder fast i Messis fængselsstraf

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder