Annonce


Annonce

Annonce

Messis familie er glad for Barcelonas støtte

Nyheder - 25. maj 2017




Lionel Messi fik i går stadfæstet sin dom på 21 måneders betinget fængsel mens farmand Jorge Messi fik nedsat sin straf til 15 måneders betinget fængsel. Nu har Barcelona udsendt en pressemeddelelse hvori klubben gør det klart, at den fortsætter med at støtte familien Messi.



- Klubben gentager igen sin støtte for Leo Messi, hans far, Jorge Messi og familien. Denne eftermiddag (i går, red.) har Barcelona præsident Josep Maria Bartomeu været i kontakt med spillerens familie for at forklare, at klubben står bag dem.

- Familien var meget taknemmelig; ikke kun for støtten i dag, men også for støtten som familien har modtaget gennem hele retssagen. Klubben vil fortsætte med at stå med Messi, hans far og familie, fortæller Barcelonas talsmand Josep Vives ifølge klubbens egen hjemmeside.



Højesteretten i Spanien har dømt Messi og hans far for at snyde skattesystemet ved at sende omkring 30 millioner kroner rundt for at undgå at betale skat. En betinget fængselsstraf betyder, at de ikke skal ind og sidde - men begår de en ny kriminalitet i den kommende fremtid, så kan dommeren sende dem i fængsel. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messis familie er glad for Barcelonas støtte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder