Barca sluttede af med pokaltriumf: 3-1

Nyheder - 27. maj 2017

Der var pokalfinale på programmet for Barcelona lørdag aften, da de var fløjet til Madrid for at møde Alavés på Vicente Calderon. Luis Enrique lagde ud med sin stærkeste opstilling - dog uden Sergi Roberto og Luis Suárez, som begge måtte afsone karantæne. Det havde dog ingen indflydelse - Barcelona ordnede baskerne i første halvleg.

Cillessen, Mascherano, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Paco og Neymar

Ter Stegen, Denis, Arda, Digne, Gomes, Vidal og Marlon

- 1-0 30' - Messi
- 1-1 34' - T. Hernandez
- 2-1 45' - Neymar
- 3-1 45' - Paco

3'
- Kiko snupper bolden og stormer ned mod Barcelonas mål. Han sender den ind i feltet til Deyverson, som drejer rundt og forsøger at lægge den af, men Iniesta kommer i vejen og redder.

6'
- TÆT PÅ! Messi opfanger lynhurtigt at Alba er stormet ind i feltet. Som altid smækker Messi en perfekt aflevering indover og Alba forsøger at heade den ind foran, men Paco når ikke frem. Bolden sniger sig dog lige forbi den ene opstander.

8'
- Voldsomt sammenstød. Mascherano og Llorente hopper knaldhårdt op i en hovedstødsduel og slår hovederne sammen. Begge spillere er i græsset - argentineren bløder fra ansigtet.

11' - ind-/udskiftning
- Mascherano må lade sig udskifte. Gomes kommer ind.

14'
- Grinagtigt. Messi spiller et-to med Neymar og kommer frem til bolden, men bliver fuldstændig fjernet fra sin position af en modstander. Klart frispark, som ikke bliver dømt.

22'
- Messi bliver snydt for et klart straffespark. Et hjørnespark sendes indover og Messi stormer ind fra sin position på kanten af feltet, men bliver hægtet af Theo Hernandez. Dommeren afviser.

23'
- Endnu en skandaledom!! Messi bliver nedlagt på kanten af feltet og dommeren dømmer viderespil, da Neymar får bolden. Men han får ikke en stor mulighed ud af chancen og i stedet for at dømme frispark giver dommeren et hjørnespark.

27'
- Så arrogant Piqué! Han kan absolut ikke sætte sig op til en kamp mod en lille modstander. På fornuftig vis redder han bolden som sidste mand, men i stedet for at spille den sikkert videre, mister han den som sidste mand og Ibai Gomez kommer fri til en skudmulighed. Bolden sniger sig under Cillessen, rammer stolpen, danser på stregen og sniger sig udenom den anden stolpe. Deyverson samler op og forsøger igen, men bolden går forbi. Kæmpe chance!

30' - MÅL!!
- MESSI GØR DET! Han kører forbi sin direkte modstander, finder Neymar og løber i position. Brasilianeren finder igen Messi, som overrasker med et skud på sin første berøring - han sender den smukt over i det lange hjørne til 1-0.

34' - MÅL!
- Så er det svaret igen! Iniesta begår frispark på kanten af feltet og det ved han, at han ikke skal, da Alavés har Theo Hernandez, som ved, hvordan en bold skal sparkes. Han sender den på smukkeste vis helt op i krydset til 1-1.

40'
- Godt spark af Messi! Han tager chancen med et knaldhårdt frispark langt ude fra, men keeperen redder.

45' - MÅL!!
- Barcelona er i front igen! Neymar stormer forbi sin modstander, fodfinter bolden videre til Messi gennem to modstandere. Messi finder Gomes, som sender den fladt indover til Neymar ved bagerste stolpe. Han scorer sikkert til 2-1.

45'
- STOR CHANCE! Messi forsøger at finde Iniesta på bagerste stolpe, men bolden rettes af og falder ned for Paco, der forsøger at heade bolden i mål, men han rammer den slet ikke ordentligt og keeperen kan let samle op.

45' - MÅL!!
- Barcelona gør det igen! Messi dribler sig igennem et hav af spillere før han pludselig sender bolden mellem to mand og finder en nøgen Paco. Han tager bolden til sig og klasker den over i det lange hjørne til 3-1. Fuldstændig vanvittig assist af Messi!

50'
- STOR CHANCE! Messi befinder sig pludselig i venstre side af banen, kører forbi sin modstander og slår en perfekt bold ind til Paco, som kommer på bolden, men keeperen redder.

57'
- Gomes fortsætter med at imponere som højreback. Her er han med igen og smækker igen et indlæg ind - denne gang til Paco, som dog slet ikke får styret den i nærheden af målet.

61'
- Puha! Elendigt af Jordi Alba, som sender en for dårlig tilbageaflevering afsted til Cillessen. En modstander er lige ved at opsnappe den før Cillessen får sparket den langt væk.

70'
- Fem minutter med elendigt forsvarsspil af Barcelona. Først af Alba, dernæst Piqué og dernæst følger midtbanen op og kan ikke kontrollere bolden. Et mål lurer.

71' - ANNULLERET MÅL!
- Alavés fortsætter med at presse og Piqué og Umtiti kan ikke få bolden ud af farezonen. Den lander for fødderne af Deyverson, der er sikkerheden selv og brager kuglen i kassen, men dommeren annullerer målet for offside.

77'
- Tre gule kort stanges ud efter stor polemik på banen. Både Messi og Iniesta modtaget et gult.

83' - ind-/udskiftning
- Rakitic går ud. Aleix Vidal kommer ind til sit comeback siden han brækkede anklen mod netop Alavés.

90+1'
- Barca-tilhængerne hylder Luis Enrique og synger hans navn.

90+2'
- KÆMPE chance til 4-1! Neymar finder Messi og straks sender Messi den videre ind i feltet til Busquets som er alene med keeperen, men han vælger at spille bolden på tværs til Neymar, men chancen var så stor, at alle troede, at Busquets selv ville skyde. Neymar løb derfor ikke med og bolden trillede ud til målspark.

- Barcelona er sikre vinder af Copa del Rey 2016/2017 med en sikker finalesejr mod Alavés. Nu tager spillerne på sommerferie og får ladet batterierne op til en ny, spændende sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder