Annonce


Annonce

Annonce

Aleix Vidals dybe historie med Alavés

Nyheder - 28. maj 2017




Aleix Vidal kommer næppe til at glemme Alavés. Barcelona har mødt baskerne tre gange i denne sæson og i samtlige tre kampe har Aleix Vidal haft en hovedrolle - heldigvis med en rigtig god udgang.



Det hele startede den 10. september 2016, da Alavés gæstede Camp Nou. Her valgte Luis Enrique at rotere ved at sende Iniesta, Suárez, Umtiti og Alba på bænken. Det betød, at spillere som Vidal, Mathieu, Digne og Paco startede inde.

Vidal spillede langt fra en god kamp, han var rigtig dårlig både i defensiven og i offensiven og da dommeren fløjtede kampen af, stod der overraskende 1-2 på måltavlen til Alavés og Barcelona tabte altså en kamp, som de normalt vinder uden de helt store problemer.

Vidal blev gjort til syndebuk i medierne, Luis Enrique gad ikke at tale om de enkelte præstationer og nedturen blev sat i gang for Vidal, der pludselig skulle bestige et bjerg. Højrebacken blev sat fuldstændig af og blev ikke engang udtaget til de efterfølgende kampe. Når der var problemer på højrebacken, valgte Enrique at rotere og senere spille 3-4-3 så han undgik at sende Vidal på banen - blandt andet.

Men Vidal opgav ikke sit håb om at tilspille sig en plads i startopstillingen. Han brokkede sig ikke, men valgte at arbejde hårdt til træning. Det gav pote og han blev stille og roligt kørt ind på holdet igen og var i rigtig god form, da han startede inde igen mod netop Alavés den 11. februar 2017 på udebane. Her vandt Barcelona stensikkert med 6-0 i en kamp, hvor Vidal var rigtig god.



Desværre nåede Vidal ikke at spille kampen til ende. Ved stillingen 0-6 og med fem minutter igen kom han slemt til skade i en duel med den kommende Real Madrid-spiller Theo Hernandez. Højrebacken brækkede sin ankel og blev dømt færdig for sæsonen - lige som han havde kæmpet sig tilbage over flere måneder.

Færdig for sæsonen var han dog ikke. Lægerne meldte ham klar i går formiddag og samme aften fik han så comeback i sæsonens sidste kamp - og for tredje gange i sæsonen var det mod Alavés, at han fik sig en hovedrolle. Han var tydeligvis begejstret for at være tilbage på banen og selvom det kun var 10 minutter han fik på banen, så fik han vist, at hårdt arbejde betaler sig.

Vidals Alavés-historie 2016/2017
10. september 2016: Spiller en dårlig kamp mod Alavés, bliver udpeget som syndebuk og bliver sat af
11. februar 2017: Har arbejdet sig tilbage i opstillingen og spiller rigtig godt - brækker anklen mod Alavés
27. maj 2017: Var dømt færdig for sæsonen, men blev klarmeldt og fik comeback mod Alavés. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Aleix Vidals dybe historie med Alavés

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder