Annonce


Annonce

Annonce

Argentina bekræfter: Sampaoli ny landstræner

Nyheder - 1. juni 2017




Jorge Sampaoli har tidligere gjort livet svært for Messi - nu skal han træne Messi. Således melder AFA (det argentinske fodboldforbund) at de har ansat Jorge Sampaoli som ny landstræner. Allerede i næste uge skal han sætte sit mandskab op til en venskabskamp mod Brasilien.

Sampaoli kommer ind for den fyrede Bauza, der på ingen måde formåede at få gennemført bare noget der lignede et godkendt job. Uden Messi kunne han ikke levere resultater og nu er turen så kommet til Sampaoli, der altså kun fik ét år i europæisk fodbold, da han i den netop afsluttede sæson stod i spidsen for Sevilla.

Han var efter en rigtig god start rygtet til Barcelona i flere omgange, men straks som Leicester slog andaluserne ud af Champions League, blev rygterne skudt til jorden og andre navne blev trukket op af hatten. Siden har han ikke lagt skjul på, at han havde drømme om at træne Argentina - nu er drømmen altså gået i opfyldelse.

Det store mål er at føre Argentina til VM i Rusland næste år. Argentina har tabt fire ud af 14 kampe, spillet fire uafgjort og vundet seks. Det giver dem en femteplads - men dog kun med to point op til andenpladsen.

Stillingen
1. Brasilien: 33 point
2. Colombia: 24
3. Uruguay: 23
4. Chile: 23
5. Argentina: 22
6. Ecuador: 20
7. Peru: 18
8. Paraguay: 18
9. Bolivia: 10
10. Venezuela: 6

Argentinas resterende VM-kvalprogram
Uruguay - Argentina
Argentina - Venezuela
Argentina - Peru
Ecuador - Argentina

Ved seneste Copa America-runde stod Sampaoli i spidsen for Chile, der i finalen slog Argentina efter straffesparkskonkurrence. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Argentina bekræfter: Sampaoli ny landstræner

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder