Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nyt catalansk hold i La Liga

4. JUNI 2017


Nyt catalansk hold i La Liga

Den spanske Segunda Divison er så småt ved at være slut og med kun en enkelt spillerunde tilbage kender man navnene på de to mandskaber, som rykker direkte op i La Liga. Det tredje hold skal findes i en play off-duel mellem fire klubber.

Levante topper sikkert tabellen med 84 point - 14 point mere end andenpladsen med tre point tilbage at spille om. Søndag kunne oprykker nummer to så kåres, da catalanske Girona på hjemmebane spillede 0-0 med Zaragoza. De er dermed tre point foran madrilenske Getafe, men da de er bedre indbyrdes kan de ikke længere blive overhalet. Levante og Girona rykker direkte op.

Der er endnu ikke faste navne på de fire klubber, som skal spille play off. Getafe, Cadiz, Tenerife og Huesca sidder lige nu på pladserne, men både Valladolid og Real Oviedo har mulighed for at snuppe en af pladserne.

Girona har i øvrigt aldrig spillet i La Liga trods godt 87 års historie.

Fire hold rykker ned i landets tredjebedste fodboldrække. Mirandes, Elche og Mallorca har sikret sig billetten ned af stigen mens Alcorcon i sidste spillerunde kæmper for at komme ud af den sidste nedrykningsplads.

Segunda Division får i næste sæson selskab af La Liga-nedrykkerne Sporting Gijon, Osasuna og Granada.Ugens odds
Vind 1 million kroner
Bet 250,- kr. på multispil - og få 50,- kr. i bonus
Få odds 4,00 på at Barca slår Real Betis
Få odds 12,00 på at Brøndby slår AGF
Få odds 10,00 på at OB slår FCM
Få odds 8,00 på at FCM slår OB
Der tages forbehold for fejl. Vi henviser til Betfairs eget reglement.


Ugens mest læste

Seneste nyheder