Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Her er Deulofeus erstatning

5. JUNI 2017


Avis: Her er Deulofeus erstatning

Barcelona kan hente Gerard Deulofeu hjem ganske billigt, men det lader ikke til at det scenarie folder sig ud. I stedet har klubben ifølge Mundo Deportivo genaktiveret interessen i Dortmund-profilen Ousmane Dembélé på 20 år. Sidste sæson var der snak med spilleren uden at det blev til noget.Her gjorde Dembélé det klart, at han ikke ønsker at være fjerde violin efter Messi, Suárez og Neymar, men at han i stedet vil spille hver uge. Det fik han da også lov til under Tuchel i Dortmund, men Tuchel blev i sidste uge fyret og det var ham, som førte Dembélé frem i lyset.

Det kan gå hen og blive udslagsgivende for angriberens fremtid. Da Barcelonas sportsdirektør Robert Fernández talte med Dembélé for et år siden gjorde spilleren det klart, at han 'en dag vil komme til at spille for Barcelona'. Lige nu er han blandt de hotteste angribernavne på Barcelonas ønskeliste.

Dembélé er blot 20 år og stormede frem med flot spil for Rennes i 2015/2016. Det fik ham til Dortmund og her har han spillet 49 kampe, scoret 10 mål og lagt op til 18 af slagsen. Det er primært hans fart der sikrer de mange assists. Han er nemlig utrolig hurtig og kan oversprinte hvilket som helst forsvar og med sit uselviske spil finder han ofte en medspiller inde foran mål, som kan score.Ousmane Dembélé stats
Champions League: 9 kampe, 2 mål og 6 assists
Bundesligaen: 22 kampe, 6 mål og 12 assists
Tysk Supercup: 1 kamp
Tysk pokalturnering: 4 kampe og 2 målUgens odds
Vind 1 million kroner
Bet 250,- kr. på multispil - og få 50,- kr. i bonus
Få odds 4,00 på at Barca slår Real Betis
Få odds 12,00 på at Brøndby slår AGF
Få odds 10,00 på at OB slår FCM
Få odds 8,00 på at FCM slår OB
Der tages forbehold for fejl. Vi henviser til Betfairs eget reglement.


Ugens mest læste

Seneste nyheder