Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué stikker igen til Real Madrid

6. JUNI 2017


Piqué stikker igen til Real Madrid

Real Madrid kunne lørdag aften hæve Champions League trofæet efter at have slået Juventus i finalen. Madrilenerne blev dermed det første hold nogensinde til at vinde Champions League to år i træk (siden navneskiftet) og den bedrift bliver ekstremt svær at slå for hvilket som helst andet hold.Real Madrid har været solide gennem hele sæsonen og snuppede både Champions League og La Liga-titlen og derfor skulle man tro, at der ikke rigtig var noget, man kunne sætte en finger på - men det kan Gerard Piqué. Som altid.

- Den dag, hvor vi i Barcelona, arrangerer en stor busparade fordi vi har vundet Copa del Rey, den dag kan kan du sige, at Real Madrid er gået ind i en magisk cyklus.

- Du kan ikke sammenligne hvad vi vandt gennem flere år med det, som Real Madrid har vundet på to sæsoner. Vores enorme succes fik Real Madrid til at arrangere en stor bustur fordi de havde vundet Copa del Rey, fortæller Piqué ifølge Movistar+.Piqué hentyder til 2011, da Barcelona vandt ligaen og Champions League mens Real Madrid tog sig af Copa del Rey-titlen. Det fik madrilenerne til at arrangere en bustur gennem de madrilenske gader for at fejre pokaltitlen.Ugens odds
Vind 1 million kroner
Bet 250,- kr. på multispil - og få 50,- kr. i bonus
Få odds 4,00 på at Barca slår Real Betis
Få odds 12,00 på at Brøndby slår AGF
Få odds 10,00 på at OB slår FCM
Få odds 8,00 på at FCM slår OB
Der tages forbehold for fejl. Vi henviser til Betfairs eget reglement.


Ugens mest læste

Seneste nyheder