Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué stikker igen til Real Madrid

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 6. juni 2017


Piqué stikker igen til Real Madrid


Real Madrid kunne lørdag aften hæve Champions League trofæet efter at have slået Juventus i finalen. Madrilenerne blev dermed det første hold nogensinde til at vinde Champions League to år i træk (siden navneskiftet) og den bedrift bliver ekstremt svær at slå for hvilket som helst andet hold.Real Madrid har været solide gennem hele sæsonen og snuppede både Champions League og La Liga-titlen og derfor skulle man tro, at der ikke rigtig var noget, man kunne sætte en finger på - men det kan Gerard Piqué. Som altid.

- Den dag, hvor vi i Barcelona, arrangerer en stor busparade fordi vi har vundet Copa del Rey, den dag kan kan du sige, at Real Madrid er gået ind i en magisk cyklus.

- Du kan ikke sammenligne hvad vi vandt gennem flere år med det, som Real Madrid har vundet på to sæsoner. Vores enorme succes fik Real Madrid til at arrangere en stor bustur fordi de havde vundet Copa del Rey, fortæller Piqué ifølge Movistar+.Piqué hentyder til 2011, da Barcelona vandt ligaen og Champions League mens Real Madrid tog sig af Copa del Rey-titlen. Det fik madrilenerne til at arrangere en bustur gennem de madrilenske gader for at fejre pokaltitlen.

20/05 - 20:45 FC Barcelona - Real Sociedad
20/05 - 20:45 Lazio - Inter Anbefalet


Stream La Liga og Premier League - få 2 uger gratis lige nu!Få odds 6,00 på at Barcelona slår Real Sociedad
Få odds 6,00 på at Brøndby slår AaB
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder