Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bellerin: Min familie er taget til Barcelona

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 6. juni 2017


Bellerin: Min familie er taget til Barcelona


Hector Bellerin er stødt til det spanske U21-landshold for at forberede U21-EM og herfra blev han interviewet af SPORT, som naturligvis kom forbi interessen fra Barcelona. Han fortæller, at alt kan ske - men lige nu er han Arsenal-spiller.Tror du, at der snart vil foregå forhandlinger med Barcelona?
- Det tænker jeg ikke på. Jeg har en kontrakt med Arsenal, men i fodbold ved man aldrig, hvad der sker.

Kan det ændre din plan, at Arsenal missede Champions League næste sæson?
- Alle, som har spillet i Champions League, vil tilbage og spille i turneringen. Vi alle ønsker at spille på det højeste niveau. Det er en stor skuffelse, at vi ikke skal spille Champions League og ja, det kan ændre planen en smule.

Hvad tænkte du om Athletic Bilbao under Ernesto Valverde?
- Det er svært at se andre kampe end dem Barcelona og Real Madrid spiller i når du er i England. Men jeg har fulgt ham og han er en træner, som kan lide at spille god fodbold. Han har altid gjort det godt i de klubber, han har været i og han bliver en god træner for Barcelona.Valverde har givet grønt lys til at hente dig. Hvad betyder det for dig?
- Det er et stort kompliment at høre det. Det er den klub, som jeg voksede op i, det er den bedste klub i verden og deres interesse glæder mig. Men jeg er Arsenal-spiller.

- Jeg har altid haft det godt i London, hvor både jeg og min familie er faldet godt til, men nu er min familie taget tilbage til Barcelona og det er en ny situation og udfordring for mig, da jeg er et familiemenneske og afhænger af min familie.

20/05 - 20:45 FC Barcelona - Real Sociedad
20/05 - 20:45 Lazio - Inter Anbefalet


Stream La Liga og Premier League - få 2 uger gratis lige nu!Få odds 6,00 på at Barcelona slår Real Sociedad
Få odds 6,00 på at Brøndby slår AaB
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder