Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Verratti har bedt PSG om at lade ham skifte

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 11. juni 2017


Verratti har bedt PSG om at lade ham skifte

Marco Verratti er klar til at skifte klub denne sommer. L'Equipe breaker nyheden om, at midtbanespilleren har holdt møde med Paris SG's nye sportsdirektør - og det var bestemt ikke et møde, hvor man talte om projektet i Paris SG og fremtiden som sådan.Mødet var kortfattet. Mediet skriver, at det kun varede i 10 minutter og her gjorde Verratti det klart, at han vil have PSG til at lytte til tilbud. Han har simpelthen anmodet om at den franske klub sælger ham denne sommer.

Nyheden kommer blot et par dage efter at adskillige spanske medier havde skrevet, at Barcelona havde bedt Verratti om hjælp. Hver gang Barcelona tog kontakt til PSG blev de afvist, da den franske klub ikke vil sælge Verratti. Nu har spilleren selv anmodet om et skifte og dermed bliver PSG nødt til at reagere på Barcelonas henvendelser.

For nyligt begyndte Verratti også at følge flere Barcelona-stjerner på Instagram. Derudover fortalte hans agent til italienske Tuttosport, at PSG-projektet ikke har rykket sig i nogle år hvilket Verratti skulle være træt af.Ugens mest læste

Seneste nyheder