Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

United: Ander Herrera for Jordi Alba

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 11. juni 2017


United: Ander Herrera for Jordi Alba

Manchester United og José Mourinho er i disse dage godt i gang med at handle ind til næste sæson, hvor englænderne meget gerne skulle konkurrere endnu bedre i Premier League end det var tilfældet sidste sæson.Derfor er de på udkig efter spillere, som kan gå direkte ind i startopstillingen, men omvendt skal de også bruge energi på de spillere, som skal videre fra klubben. I en længere periode har Barcelona været interesseret i Uniteds midtbanemand Ander Herrera, men José Mourinho afviste klart et salg af ham for nyligt.

Til gengæld melder den engelske presse, at Mourinho gerne vil af med Ander Herrera, men det kræver, at Barcelona sender Jordi Alba den anden vej. Ifølge Express har Mourinho altid været vild med Jordi Alba som venstreback, men intet tyder på, at Barcelona lader Alba skifte.

I stedet vil Barcelona forsøge at finde andre muligheder i bestræbelserne på at skaffe underskriften fra Ander Herrera. Det bliver dog ekstremt svært, da Herrera spillede en rigtig god sæson under Mourinho.27-årige Herrera blev hentet i Athletic Bilbao. Hos baskerne rundede han 128 kampe og 11 mål. I United er det blevet til 122 kampe og 15 mål.Ugens mest læste

Seneste nyheder