Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Denis Suárez: Jeg bliver i Barcelona

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 13. juni 2017


Denis Suárez: Jeg bliver i Barcelona

Denis Suárez fik ikke den sæson, han ønskede sig i Barcelona, da han vendte tilbage sidste sæson. Til gengæld har han ikke mistet modet og fra den spanske U21-landsholdslejr fortæller han, at han bliver i klubben uanset hvad han måtte støde på.

- Jeg er også i Barcelona i næste sæson uanset hvad der kommer på min vej. Det bliver et anderledes år med en ny træner og jeg er virkelig spændt på at bevise over for ham, at jeg skal have en plads på holdet.

- Som jeg sagde, da jeg kom tilbage: Jeg vil kæmpe for at blive her i mange år og blive en stamspiller, fortæller han i et interview med SPORT og samtidig blev han spurgt til forskellen mellem Barcelona og Real Madrid i sidste sæson.

- Real Madrid har ikke en bedre trup. Forskellen er, at deres reservespillere fik mere spilletid end vores. I slutningen af sæsonen roterede de meget, men de er ikke bedre.

23-årige Denis Suárez fik lov til at deltage i 36 kampe i sidste sæson. Han har på det seneste været rygtet til AS Roma, hvor han er eftertragtet af deres nye sportsdirektør Monchi, men selv ønsker han altså ikke at skifte klub denne sommer.Ugens mest læste

Seneste nyheder