Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stoichkov: Ronaldo når aldrig Messi

16. JUNI 2017


Stoichkov: Ronaldo når aldrig Messi

Hristo Stoichkov er slet ikke i tvivl om, at Lionel Messi er foran Cristiano Ronaldo. Samtidig slår han fast, at han ikke ser Ronaldo gå forbi Messi nogensinde. Det fortæller han til Sport Express, som Goal citerer.- Messi er uden tvivl nummer et. Han spiller altid for holdet, han har en sindsyg teknik, han er intelligent og så er han ikke selvisk. Folk sammenligner Messi med de store legender; Di Stefano, Pelé, Cruyff... Men folk sammenligner Ronaldo med Messi. Det fortæller alt.

- Ronaldo vil aldrig nå Messi. Og Real Madrid når aldrig Barcelona, fortæller en selvsikker Stoichkov.Lige nu forlyder det i spansk presse, at Cristiano Ronaldo ikke returnerer til Real Madrid når han har spillet Confederations Cup med Portugal. Han vil væk fra Real Madrid og det fylder stort i samtlige sportsaviser i Portugal og Spanien i øjeblikket.

Ronaldo og Messi har delt podiet ved Ballon d'Or i rigtig mange år og de begge forventes igen at stå sammen på podiet til januar når verdens bedste fodboldspiller skal kåres - eller den spiller, der vinder flest titler, som prisen efterhånden har udviklet sig til at være.Ugens odds
Vind 1 million kroner
Bet 250,- kr. på multispil - og få 50,- kr. i bonus
Der tages forbehold for fejl. Vi henviser til Betfairs eget reglement.


Ugens mest læste

Seneste nyheder