Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Sæsonen starter den 12. juli

Nyheder - 17. juni 2017




Det har i et par uger forlydt, at Barcelona indleder sæsonen 2017/2018 den 12. juli og i dag kan Barcelona endelig bekræfte, at det netop bliver denne dato, at sæsonen officielt bliver skudt i gang i den catalanske hovedstad.

De spillere, som tog afsted på ferie lige efter Copa del Rey-finalen skal alle møde ind den 12. juli. Til gengæld får de spillere, som umiddelbart efter finalen tog på landsholdsjob, et par ekstra dage og møder først ind den 14. juli. De spillere, som skal deltage i Confederations Cup og U21-EM ventes ikke at møde ind før Barcelona er hjemme fra USA Touren.

Den 19. juli flyver truppen til New York og i løbet af 10 dage skal de ud i tre træningskampe i International Champions Cup. Den 22. juli møder de Juventus i New Jersey. Den 26. juli møder de Manchester United i Washington før de den 29. juli slutter af med den første El Clásico på amerikansk grund - her venter Real Madrid i Miami.

Det er før set, at spillere cutter ferien for at vende tilbage tidligere for at få så meget preseason med som muligt. Derfor kan det ske, at nogle spillere møder ind før planlagt - dog ikke før den 12. juli. Her handler det i første omgang et lægetjek for samtlige spillere før den rigtige træning begynder. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Sæsonen starter den 12. juli

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder