Gomes og Portugal måtte nøjes mod Mexico

Nyheder - 19. juni 2017

André Gomes var med fra første fløjt, da Portugal i går åbnede op for deres Confederations Cup mod Mexico i Rusland. Kampen bølgede meget frem og tilbage og det var et mål i overtiden som sikrede det uafgjorte resultat.

Mexicanerne startede klart bedst og pressede Portugal langt tilbage, men deres offensive kvalitet rakte ikke til særlig meget og så virkede Portugal farlige med Gomes, Quaresma og Ronaldo frem i banen. Og det var da netop også Quaresma, som scorede efter en halv time, da Ronaldo fandt ham med en god aflevering. Forinden havde portugiseren fået et Pepe-mål annulleret efter brugen af VAR (Video Assistant Referee).

Mexcio lagde sig dog ikke ned og bare syv minutter efter Portugals føringsmål dummede Raphael Guerreiro sig gevaldigt. Han sparkede et stort hul i luften, da han ville cleare et ellers simpelt indlæg, men bolden sprang under ham, Vela samlede op og han fandt Javier Hernandez tæt under mål, som med et kraftfuldt hovedstød sendte udligningen i mål.

Anden halvleg var langt fra fodbold med kvalitet og derfor skulle man helt hen til det 86. minut før det skete noget. Her var det Cedric Soares som var løbet med ind i feltet og efter en afrettelse kunne han se sit forsøg stryge i mål til 2-1 til Portugal og så virkede det som om, at sejren var hjemme. Men i overtiden kom Hector Moreno foran Fonte på et hjørnespark og via. stolpen sendte han bolden i mål til 2-2.

André Gomes spillede en fin rolle i taktikken og havde nogle rigtig fine aktioner undervejs i kampen. Han fik lov til at spille alle 90 minutter. Næste gang for Gomes og Portugal er mod Rusland. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder