Annonce


Annonce

Annonce

Kampprogrammet frigives den 20. juli

Nyheder - 21. juni 2017




Størst delen af Barcelonas spillere holder lige nu sommerferie mens et par er til Confederations Cup. Om mindre end en måned møder de fleste spillere ind for at forberede sig til den kommende sæson og nu er datoen klar for hvornår det nye kampprogram udgives.



Den 20. juli samles det spanske fodboldforbund hvorfra man vil frigive kampprogrammet for sæsonen 2017/2018. Derudover bliver der også officielt sat dato på de to spanske Supercup-kampe mellem Barcelona og Real Madrid samt dato for Copa del Rey og turneringens finale.

Hvor Copa del Rey-finalen afvikles bliver ikke offentliggjort. I Spanien venter man altid på at se, hvilke to hold der ender i finalen, således man kan finde en neutral grund. Derfor bliver der altså ikke offentliggjort et stadion til finalen endnu - blot de umiddelbare datoer for kampene.

Når kampprogrammet bliver udgivet er der primært to kampe, som henter den store opmærksomhed: El Clásico på Camp Nou og på Bernabeu. Det er med afstand de største kampe i verden. I det madrilenske kigger man også efter datoen for El Derbi - kampene mellem Real Madrid og Atletico Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Kampprogrammet frigives den 20. juli

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder