Annonce


Annonce

Annonce

Neymar tilbyder Ronaldo sin støtte i skattesag

Nyheder - 23. juni 2017




Neymar er lige nu på sommerferie, men har også fået nyhederne om, at Cristiano Ronaldo bliver undersøgt for skattesvindel. Samme situation har Neymar været i og brasilianeren valgte derfor at tage kontakt til Ronaldo for at yde sin fulde støtte.



Farven på trøjen blev for en stund sat til side. Neymar tog ifølge Diario Gol fat i Ronaldo gennem sin telefon for at fortælle ham, at han står klar med støtte hvis han skulle få brug for det. Ronaldo har været involveret i et stort drama, da skattevæsenet pludselig har stemplet ham som kriminel og hans første tanke var at forlade Spanien og dermed også Real Madrid.

Siden er der blevet lagt låg på rygterne der sender portugiseren ud af Spanien, men sagen er på ingen måde afsluttet endnu. Ronaldo skal i retten stå over for en dommer for at fortælle sin side af sagen og det ventes ikke at der kommer en endelig afgørelse på hans fremtid før efter Confederations Cup, hvor han blandt andet sammen med Barcelonas André Gomes topper gruppe A med Mexico. Både Mexico og Portugal har fire point.



Neymar har selv været involveret i en skattesag og derfor ønskede han at bidrage med sin erfaring forud for Ronaldos sag. En fantastisk gestus af brasilianeren, som i øvrigt deler samme fødselsdag med Ronaldo. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Neymar tilbyder Ronaldo sin støtte i skattesag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder