Annonce


Annonce

Annonce

Verratti: Lad os se om PSG holder deres løfte

Nyheder - 24. juni 2017




Marco Verratti har i ugevis været i medierne i forbindelse med et skifte til Barcelona, men én ting kan fortsat få ham til at blive i Paris SG. Hans ønske er at få succes og vinde titler, men projektet i PSG er gået i stå ifølge ham selv.



Af den grund er han klar til at tage skridtet videre i sin karriere, men han understreger også at han ikke forlader klubben for hver en pris. Til gengæld skal PSG holde deres løfte, hvis de vil have italieneren til at blive.

- Jeg har ikke behov for at skifte for hver en pris, men denne gang vil jeg se, om PSG køber stjernespillere. Hvis det sker, så vil jeg med glæde blive.

- Hvert år siger de, at de vil bygge et storhold, men vi ser altid resultatet til sidst. Løfter bliver ikke overholdt.

- Ingen kan tvinge mig til at skifte, men jeg vil med glæde blive hvis PSG holder deres løfte (om at købe stjernespillere, red.), fortæller han ifølge La Gazzetta dello Sport.

Der er ingen tvivl om, at Marco Verratti er opsat på at skifte til Barcelona. Han er træt af tomme løfter i PSG og ønsker at vinde titler. Selvom PSG tilbød ham en lønforhøjelse, så takkede han pænt nej tak - det handler ikke om penge for Verratti, men udelukkende succes på banen.



Verratti skulle netop have afholdt et møde med PSG for at understrege, at han vil væk. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Verratti: Lad os se om PSG holder deres løfte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder