Annonce


Annonce

Annonce

Suárez: Jeg håber, at Bellerin kommer

Nyheder - 27. juni 2017




Denis Suárez lægger ikke skjul på, at han gerne ser Hector Bellerin i Barcelona og samtidig slår han fast, at han skærer sin ferie så meget ned, at han kun får to ugers ferie før han møder ind igen. Han vil ikke misse for meget at preseason.



- Folket vil have de bedste i Barcelona og derfor håber jeg, at Bellerin kommer. Alle topspillere er velkommen her i klubben, fortæller Denis Suárez ifølge Super Deporte.

Det forlyder, at Barcelona forhandler om at hente Gerard Deulofeu hjem endnu engang, men endnu er der altså intet officielt om det. Denis Suárez ved da heller ikke helt hvor forhandlingerne er lige nu.

- Deulofeu var i Barcelona i mange år. Han blev nødt til at rykke videre for at finde en plads på et hold og det fandt han i Milan. Efter U21-finalen vil han beslutte sig for hvor fremtiden skal være og jeg håber absolut det bedste for ham.

Preseason er vigtig for fodboldspillere. Her får de mulighed for at ryste ferien af sig og spille sig i form ved hjælp af et par venskabskampe. Og det ønsker Denis Suárez ikke at misse bare fordi han er med ved U21-EM.

- Jeg får kun 14 dages ferie. Jeg vender tilbage til Barcelona i tide til at nå at få preseason med. Det er det vigtigste, fortæller han yderligere.



Det er før set, at spillere cutter ferien for at få sæsonoptakten med og Denis Suárez er altså klar til at droppe en del af sin ferie for at spille sig ind i varmen hos den nye træner Ernesto Valverde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Suárez: Jeg håber, at Bellerin kommer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder