Annonce


Annonce

Annonce

Medier: Barcelona er tæt på en ny højreback

Nyheder - 10. juli 2017




Barcelona har meget svært ved at få fingrene i de spillere, som de har øverst på deres transferliste. Både Marco Verratti og og Hector Bellerin er at finde i den øverste del af listen, men begge spillere lader til at være låst af deres respektive klubber.



Derfor har Barcelona i forsvaret valgt at kigge mod en anden London-klub - nemlig Chelsea. Tidligere har der været lyd om, at Barcelona skulle være interesseret i Cesar Azpilicueta, og nu tyder det på, at catalanerne har genåbnet interessen i og med at Bellerin ser ud til ikke at skifte.

Cadena Cope erfarer, at Azpilicueta er backup for Bellerin og at en endegyldig beslutning endnu ikke er taget. Barcelona har ikke opgivet forhandlingerne med Arsenal og håber stadig på, at de kan få fingrene i Bellerin, men i mellem tiden holder man døren åben ind til Chelsea således man kan sætte gang i forhandlingerne med Azpilicueta såfremt Bellerin bliver no-go.

27.årige Azpilicueta har rundet 228 kampe for Chelsea med fem mål til følge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medier: Barcelona er tæt på en ny højreback

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder