Gode takter og sejr over Juventus: 1-2

Nyheder - 23. juli 2017

Barcelona tog natten til søndag imod Juventus på MetLife Stadium foran 82.104 tilskuere. Det var første kamp for catalanerne i den nye sæson og selvom der var tale om netop den første kamp, så var der i den grad flotte takter. Specielt fra Neymar, som spillede første halvleg og scorede to flotte mål.

Cillessen, Vidal, Mascherano, Piqué, Digne, Rakitic, Samper, Iniesta, Messi, Paco og Neymar

Marlon, Busquets, D. Suárez, Arda, Suárez, Semedo, Vermaelen, Aleñá, Alba, oberto, Umtiti, Ortolá, Douglas, Munir og Jokin

- 0-1 15' - Neymar
- 0-2 26' - Neymar
- 1-2 63' - Chiellini

1'
- KÆMPE CHANCE! Bolden brydes og Samper sender Neymar afsted i dybden. Brasilianeren træder i bolden for at finde Messi i bagrummet, men sender en for dårlig aflevering afsted.

2'
- Samme situation! Neymar sendes igen i dybden. Denne gang finder han Messi, som igen forsøger at finde Neymar, men Buffon fylder meget og får brudt i sidste øjeblik.

3'
- Messi driver bolden forbi to mand, men Stuaro finder sig ikke i det - han nedlægger argentineren og så er der frispark et farligt sted. Straks begynder det udsolgte MetLife Stadium at synge Messis navn.

4'
- Neymar tager frisparket, men sender bolden lige i muren.

5'
- Stor fejl af Vidal - som dog ikke skal klandres for voldsomt. Banen er latterlig tung og bolden nærmest stopper ved første berøring på banen hvorfor backen sparker ud i luften og Juventus sætter gang i et kontrastød. Men de formår ikke at udnytte situationen.

7'
- Neymar er ikke til at stoppe. Han brager afsted. Her bliver han nedlagt og Barca får et nyt frispark i en god position.

9'
- Knap så veludført. Messi sender den sikkert forbi mål.

14'
- Stor chance! Samper finder Aleix Vidal, som er stormet frem på sin kant. Han tager bolden flot ned, sender den mellem benene på sin modstander og forsøger med venstrebenet, men Buffon redder.

15'
- Straks går det den anden vej. Digne står pludselig med to mand og det giver plads til Stuaro til at sende en god bold ind til Mandzukic, men han header i sidenettet.

15' - MÅL!!
- Messi finder Neymar med en flot aflevering. Brasilianeren spiller et-to med Paco og kommer ind i feltet. Han ruller bolden frem til sin fod og sender den op i krydset uden chance for Buffon. 1-0 til Barcelona og det var en jublende Neymar!

19'
- Skidt dommerarbejde. Neymar sætter farten op og kommer forbi sin mand, som hægter brasilianeren. Klart frispark, som ikke bliver dømt.

26' - MÅL!!
- Fem spillere. Så mange forsøgte at tage bolden fra Neymar - men han driblede på forrygende vis forbi dem alle før han stensikkert bragede bolden forbi Buffon og i mål til 2-0! Brasilianeren er flyvende fra første kamp!

37'
- Neymar nedlægges på kanten af feltet og Barcelona får en ny, god mulighed.

42'
- TÆT PÅ HATTRICK! Messi vipper bolden ind i feltet til Neymar, men han formår ikke at få den forbi Buffon som sidste mand.

43'
- Frispark til Barcelona. Denne gang rammer Messi målet, men Buffon får lige vippet den over og ud til hjørnespark.

45'
- Juventus-spillerne kan slet ikke lukke ned for Neymar. Han tørrer dem gang på gang og de kan kun begå frispark, men brokker sig over film hver gang - selvom han klokkeklart bliver nedlagt.

46' - ind/-udskiftning
Cillessen, Piqué, Mascherano, Digne, Aleix Vidal, Samper, Rakitic, Iniesta, Messi, Neymar og Alcácer går ud, Ortolá, Marlon, Umtiti, Jordi Alba, Semedo, Busquets, Aleñá, S. Roberto, Arda, Denis og Suárez kommer ind.

55'
- Stor chance til 3-0! Luis Suárez skaber det selv ved at fjerne sin modstander på lovlig vis. Han driver kuglen ind i feltet og forsøger at finde Arda, men italinerne arbejder ihærdigt og i sidste øjeblik når Arda ikke at prikke bolden i mål.

59'
- Juventus går offensivt til værks efter en time. Higuain, Dybala, Douglas Costa og Cuadrado kommer alle ind på samme tid.

61'
- En dommer uden fornemmelse for sin egen position. Først er der hånd på i Juventus' felt. Intet dømt. Fem sekunder senere nedlægges Suárez på kanten af feltet. Intet dømt. I begge tilfælde skal dommeren efter situationen er sket dreje hovedet for at se situationen an.

61'
- Juventus' første farlige forsøg. Dybala udnytter Semedos boldtab og knalder bolden afsted, men Ortola redder flot til hjørnespark.

63' - MÅL!
- Hjørnesparket gives godt for Juve. Chiellini kommer op bag Marlon og header bolden i mål til 1-2.

68'
- Elendigt udnyttet af Denis Suárez. Alena finder Jordi Alba, som er alene igennem. Han finder Denis Suárez, som flot tager bolden med og har hele målet af ramme - men han sparker over.

72'
- Sølle dommerarbejde igen. Suárez tager et træk, men bremses af Chiellini, der kommer forsent og giver uruguayaneren et knæ i låret. Klart frispark, som igen ikke bliver dømt.

75'
- Forrygende spil! Alena skaber bredden med sin gode aflevering ud til en fri Alba. Han finder Denis Suárez, som hopper over. Bolden triller videre til Luis Suárez, som straks prikker den i dybden til Denis, som har taget løbet. Han forsøger sig, men Juve-keeperen redder flot.

76'
- Kæmpe chance til Higuain. Barcelona-forsvaret bakker konstant og Costa finder Higuain i feltet. Han forsøger sig, men brager bolden henover kassen.

77'
- Sergi Roberto starter et flot angreb som ender med en overraskende mulighed til Suárez, som keeperen tog sig af.

79'
- Alt, alt for let, at Juve kommer frem til en mulighed. Keeperen sender en høj bold ud til venstrebacken Sandro, som sender den fladt videre ned af linjen til Costa. Han presses af Semedo, men kommer helt ind i feltet og får trykket af. Ortola redder dog let.

81'
- God afslutning af Alena, som lige får lagt bolden til rette før han forsøger et lumsk skud fra distancen. Den sniger sig dog forbi målet.

83'
- Forrygende angreb! Denis Suárez afdribler to mand og viser lige præcis, hvad det er han kan. Han sender en aflevering op i banen som Suárez ender med at få. Han vipper den ind i feltet til Arda, der dog bliver lukket af. Returen samler tyrkeren op og han finder Suárez, som forsøger med en halv flugter, men bolden går forbi målet.

88'
- Kæmpe chance til Roberto, der har spillet en flot halvleg. Suárez får prikket bolden forbi to mand og finder Roberto i feltet. Han kører forbi sin modstander og forsøger med venstrebenet, men rammer bolden helt skævt.

88'
- Barcelona fortsætter, selvom det er Juventus, som mangler mål. Suárez nedlægges på kanten af feltet og denne gang får han et frispark.

89'
- Suárez tager sig selv af frisparket, men sender den over mål.

- Barcelona henter sejren i sæsonens første træningskamp mod Juventus. 1-2 ender kampen på mål af Neymar og Chiellini. Næste kamp spilles natten til torsdag klokken 01.30 mod Manchester United. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder