Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Her er Liverpools pris på Coutinho

Nyheder - 23. juli 2017




Philippe Coutinho er ikke til salg. Det har Liverpool flere gange meddelt, men angiveligt kan de flyttes fra den beslutning såfremt det rigtige bud lander på kontoret på Anfield. Don Balon erfarer, at Barcelona netop nu er gået all in på at hente brasilianeren.



Umiddelbart er han ikke tiltænkt som en forstærkning såfremt Neymar rykker til Paris. Faktisk er det tværtimod. Flere medier hævder, at Neymar er træt af ikke at have brasilianere i truppen nu hvor Rafinha rygtes væk. Barcelona håber på, at de kan få fingrene i Coutinho for på den måde at holde fast i Neymar.

Men prisen er bestemt ikke lav. Taler man udelukkende om penge, så kræver Liverpool omkring 800 millioner kroner. Men den pris kan sættes ned, hvis Barcelona til gengæld sender Rafinha eller André Gomes til Anfield. Det er helt sikkert en mulighed, som Barcelona kigger på, da de i forvejen ønsker at sende mindst én midtbanespiller videre i systemet.



Coutinho har længe været en ideel mand for Barcelona, men Liverpool bekræftede for nogle måneder siden, at de havde forlænget med Coutinho hvorfor han automatisk bliver dyrere i og med at hans kontrakt nu løber i endnu flere år. Men det betyder bestemt ikke, at han ikke kan købes.

Til gengæld bliver det en svær forhandling for Barcelona, da de udover at skulle overtale Coutinho til et skifte også skal finde pengene til købet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Her er Liverpools pris på Coutinho

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder