Annonce


Annonce

Annonce

Piqué bekræfter: Neymar bliver i Barca

Nyheder - 23. juli 2017




Der har været mange spekulationer omkring Neymars fremtid i klubben. Den ene del af ham er i Barca, mens den anden del er lokket af Paris Saint-Germains store pengepung og farens - der også er Neymars agent - begær for de penge, han ville kunne få ud af en eventuel handel med den franske hovedstadsklub.

I går, kunne vi berette, på baggrund af ESPN, at Neymar havde en aftale i hus med pariserklubben, som ville sende brasilianeren til Paris efter International Champions Cup var overstået. Efter gårsdagens kamp mod Juventus, hvor spilleren var i hopla og scorede begge Barca-mål i 2-1-sejren, kunne flere spanske medier berette, at Suárez og Messi havde haft en snak i over en time med Neymar, hvorefter spilleren angiveligt havde fortalt sine angrebspartnere, at han bliver i klubben.

Siden da har rygterne svinget mellem de to muligheder: at han bliver i Barca eller skifter til Paris.

Piqué har dog her til aften sat en stopper for alle rygterne, ved at slå et billede med ham og Neymar op på Instagram, hvor der står: Han bliver.

Billedet kan ses forneden.

Se queda.

Et opslag delt af Gerard Piqué (@3gerardpique) den



En officiel udmelding fra Neymar selv, siden rygterne tog så kraftigt fat, er dog endnu ikke kommet, og spilleren holdte sig også fra journalisterne, da han tidligere i dag, sammen med Douglas, forlod hotellet, efter han angiveligt talte med klubbens ledelse, formentligt om sin fremtid i Barcelona.

Neymars nuværende kontrakt med klubben løber til 2020, men en udløsning af frikøbsklausulen gør denne irrelevant, og et valg om skifte er derved helt op til spilleren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué bekræfter: Neymar bliver i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder