Annonce


Annonce

Annonce

Ronaldo: Vil være bedre end Messi og Neymar

Nyheder - 24. juli 2017




Cristiano Ronaldo deltog for nyligt i et interview med ESPN og her lagde han ikke skjul på, hvor han finder sin primære motivation. Der er ingen tvivl om, at portugiseren arbejder som en hest når det kommer til fodbolden, og han forsikrer om, at hvis han kommer sovende afsted, så ryger han bag i rækken.



- Selvfølgelig kæmper vi mod hinanden. Med Neymar, med Messi, Lewandowski, Higuain. Men vi har en sund konkurrence. Vi kæmper for at være den bedste. Det er min motivation at være bedre end dem år efter år.

- De bedste spillere følger hinanden. Du kan ikke kommende sovende, for så bliver du efterladt bagude. Jeg vil være bedre end dem og det er min motivation at opnå det, fortæller han blandt andet i interviewet fra Asien, hvor han lige nu befinder sig.

På grund af sin deltagelse ved Confederations Cup, sammen med André Gomes for Portugal, har Ronaldo fortsat ferie og spiller derfor ikke mod Barcelona når de mødes ved International Champions Cup natten til søndag.

Se det korte indslag her




Inden da skal Barcelona møde Manchester United, som i nat mødte netop Real Madrid. Her lagde englænderne ud med at score til 1-0 efter en fuldstændig voldsom assist af Martial. Casemiro udlignede fra pletten og derfor skulle vinderen findes i straffesparkskonkurrence. Her var begge hold yderst uskarpe og det endte med at Manchester United snuppede sejren.

Barcelonas kommende program
27. juli 01.30: Barcelona - Manchester United
30. juli 02.05: Real Madrid - Barcelona
7. august 20.30: Barcelona - Chapecoense

Efter kampen mod Chapecoense skal catalanerne møde Real Madrid to gange i den spanske Supercup hvorefter ligaen sparkes i gang den 19./20. august. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ronaldo: Vil være bedre end Messi og Neymar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder