Annonce


Annonce

Annonce

Chelsea overvejer Sergi Roberto

Nyheder - 25. juli 2017




Spanske rygter fortæller i disse timer, at Chelsea er klar til at udbygge antallet af spanske spillere i truppen frem mod den kommende sæson. Englænderne har allerede taget hul på forberedelserne og spillede i dag mod Bayern München, hvor de tabte 3-2 efter at have været bagud 3-0 efter bare 27 minutter.



Blot få dage efter at Chelsea bekræftede Alvararo Morata fra Real Madrid, er de igen interesseret i at hente en ung spiller fra Spanien og historierne peger på Barcelonas Sergi Roberto ifølge ESPN. Der er dog endnu ikke blevet afgivet et bud.

Hvis Antonio Conte og Chelsea ender med at forberede et seriøst bud, så skal de højt sandsynligt op og byde 280 millioner kroner svarende til Sergi Robertos frikøbsklausul.

Det er primært Robertos alsidighed der gør, at Conte har set sig varm på ham. Han kan spille på alle tre positioner på midtbanen og har desuden spillet en hel sæson som højreback. Conte ønsker angiveligt at tilslutte Roberto til sin spanske stamme med Morata, Pedro, Fábregas, Alonso og Azpilicueta.



Roberto rundede 50 kampe i sidste sæson og scorede det afgørende mål i comebacket mod Paris SG på Camp Nou, hvor hans mål til 6-1 sørgede for at man overvandt 4-0 fra første kamp. Desuden tog han et voldsomt løb på Bernabeu der endte med et mål af Messi i overtiden.

Roberto er blevet 25 år og har kontrakt til 2019. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Chelsea overvejer Sergi Roberto

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder