Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Rafinha er nøglen til Coutinhos skifte

Nyheder - 29. juli 2017




Barcelona arbejder benhårdt på at være forberedt på et muligt Neymar-exit. Hvis brasilianeren forlader klubben, så har man over en milliard kroner, som skal udnyttes perfekt i forhold til at fylde det tomrum, som brasilianeren efterlader sig.



Til gengæld vurderes det, at catalanerne arbejder på at hente Coutinho til klubben med den forhåbning, at han kan komme til at spille sammen med Neymar i Barcelona. Her dukker Rafinha op i billedet.

Ifølge Mundo Deportivo vurderes det, at Liverpool gerne smider 30-40 millioner euro på bordet for Rafinha, men Barcelona ønsker at bruge ham i en Coutinho-handel, hvor man kan skære halvdelen af Coutinhos pris af ved at sende Rafinha til Anfield. Rafinha er vellidt hos Jürgen Klopp, som for nyligt havde et møde med Coutinho. Her gjorde spilleren det klart, at han ønsker at skifte til Barcelona.

Rafinha er skadet lige nu og er derfor ikke med i USA. Hans klare mål er at komme med til VM i Rusland 2018 og derfor har han brug for spilletid i løbet af indeværende sæson.Noget, som absolut vægtes højt såfremt han skifter til Liverpool - eller hvis han skal blive i Barcelona.



Ligesom alle andre, så holder Rafinha også øje med situationen i Barcelona. Her er han primært interesseret i hvilken midtbanespiller, som klubben henter ind. Det kan nemlig begrænse hans egen spilletid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Rafinha er nøglen til Coutinhos skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder