Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG-præsident: Neymar bringer os højere op

3. AUGUST 2017


PSG-præsident: Neymar bringer os højere op

Ved Neymars ankomst til Paris SG i dag, bragte klubbens præsident et par ord. Han fortæller, at Neymar kommer til at hjælpe klubben endnu tættere på de mål, de har sat sig, da de for seks år siden startede det store projekt.- Det er med en utrolig glæde og stolhed, at vi siger velkommen til Neymar. Neymar er i dag blandt verdens bedste spillere. Hans vindermentalitet, karakterstyrke og lederskab har gjort ham til en stor spiller.

- Han kommer med positiv energi til klubben. På seks år har vi bygget et ambitiøst projekt som har taget os op på højeste niveau hvad angår national og international fodbold. I dag, med ankomsten af Neymar, er jeg sikker på, at vi kommer endnu højere op, fortæller PSG-præsidenten Nasser Al-Khelaifi.

Neymar har underskrevet en kontrakt på fem år efter at han i morges købte sig fri fra sin kontrakt i Barcelona. PSG overførte 1,65 milliarder kroner til Neymar, som sendte dem videre. De er nu i Barcelonas lomme og catalaneren har derfor masser af penge til at handle ind for.Ugens odds
Vind 1 million kroner
Bet 250,- kr. på multispil - og få 50,- kr. i bonus
Der tages forbehold for fejl. Vi henviser til Betfairs eget reglement.


Ugens mest læste

Seneste nyheder