Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neymars far: Barca har mistet min støtte

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 5. august 2017


Neymars far: Barca har mistet min støtte


Neymars far har haft stor andel i sønnikes skifte til Paris SG, men han forsøger at tilbageholde sin egen rolle i situationen ved at udtalte, at han forsøgte at få Neymar til at blive i Barcelona. Desuden er han ekstremt sur på Barcelonas ledelse.Således stod han til at få en loyalitets bonus på 26 millioner euro, men Barcelona mente ikke at kravene blev mødt og derfor afviste de at betale pengene. Det er han ekstremt sur over.

- Der var tre krav: Spilleren må ikke forhandle et exit på plads i måneden før betalingen sker. Han skal udvise et ønske om at ville fuldføre sin kontrakt og vi ville ikke udbetale bonussen før den 1. september for at sikre os, at transfervinduet var lukket. Det fortæller Barcelonas talsmand Josep Vives.

Man kan umiddelbart sige, at Neymar ikke levede op til to ud af de tre punkter. På banen udviste han klokkeklar ønske om at blive - fordi han elsker fodbold. Han var fuldstændig vanvittig på USA-turen, men bag kulissen forhandlede han altså med PSG og hans far håbede på, at betalingen ville lande i denne uge. Derfor levede de ikke op til kravene og Barcelona har derfor afvist betalingen.

- Jeg kan se alle i øjnene. Jeg har ikke dårlig smag over noget som helst. Jeg ved, hvilke aftaler vi har indgået. At Barcelona ikke vil betale, det kan jeg ikke gøre noget ved.- Jeg stod på Barcelonas side i håbet om at få Neymar til at blive i klubben. Men ledelsens attitude var skuffende og så skiftede jeg mening og pressede på for at få skiftet igennem. De har mistet min støtte.

- Det var en svær beslutning, men den blev først truffet da han kom hjem fra Kina, fortæller Neymars far ifølge Cadena SER.

25/02 - 12:00 Hobro - FC Midtjylland
25/02 - 12:00 Villarreal - Getafe
25/02 - 14:00 AaB - FC Nordsjælland
25/02 - 15:05 Manchester United - Chelsea Anbefalet
25/02 - 17:30 Manchester City - Arsenal Anbefalet
25/02 - 18:00 FC København - OB
25/02 - 18:00 Juventus - Atalanta
25/02 - 20:45 Sevilla - Atletico Madrid
25/02 - 20:45 AS Roma - AC Milan Anbefalet


Få odds 6,00 på at Brøndby slår FC Helsingør
Få odds 7,00 på at der kommer over 1,5 mål i FCK-OB
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder