Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alves: Neymar bad mig skifte til PSG

Nyheder: Af Omar Nabil Hawwash - 6. august 2017


Alves: Neymar bad mig skifte til PSG


Det kontroversielle Neymar-skifte har ført mange konsekvenser med sig. Mange Barça-fans fandt brasilianerens behandling af klubben og dennes værdier som respektløs, i og med, at han holdt alle hen i en måneds tid med stilhed, for så efterfølgende selv købe sig fri af sin kontrakt, hvorefter han samme aften blev præsenteret som ny spiller i kærlighedens hovedstad, Paris.

På trods af mange potentielle motiver for skiftet, hvor penge primært har været nævnt, har både Alves og Neymar har afvist dét som værende en drivkraft. Nogle Barça-fans har endda nævnt Alves som værende en nøgleårsag for Neymars skifte: en ting, der siden skiftet konstant har floreret som en årsag.

Det har Alves selv været ude og afvise, kort efter Paris’ nylige 2-0-sejr mod de franske nyoprykkere fra SC Amiens; dét kan, i første omgang, lyde som en lettelse for de Barça-fans, der i årevis ikke har givet den dristige højre-back andet end respekt og forkærlighed, men det kan være med til at øge mistankerne om Neymars loyalitet til den katalanske hovedstadsklub.

- Det var Neymar, der talte med mig, og overtalte mig om at skifte til Paris (Saint Germain, red.) og afvise alle andre tilbud, fortæller Alves kort efter sin nye klubs sejr.

Det gyldiggører derved delvist den catalanske avis SPORTs bring om at Neymar har haft en aftale med den franske hovedstadsklub fra helt tilbage til april.

Ligeledes forsikrer højrebacken om, at pengene ikke var motiv for hverken Neymar eller Alves’ skifte til de mørkeblå fra Paris:

- Jeg forlod Barcelona, fordi jeg er en ambitiøs person, og søgte efter nye udfordringer. Og jeg vil gerne gøre det klart for alle: det var ikke pengene, der fik os til at skifte til Paris, forklarer spilleren ved brug af ord, der meget kan minde om Neymars i sine første kommentarer efter annonceringen af sit skifte.

Alves føler desuden også, at Barça får en ‘smag på deres egen medicin’ efter de blev tvunget til at sælge Neymar efter en måneds spektakler:

- Barcelona smager nu på den samme medicin, mange andre klubber selv smager på, når deres spillere bliver solgt (til Barcelona, red.), forklarer den tidligere Barcelona-højreback.

Neymar måtte se til fra lægterne, sammen med sin far, i klubbens første ligasejr i den nye sæson, hvor målscorerne var Javier Pastore, klubbens tidligere nummer 10, der tilbød sin trøje til Neymar for at føle sig mere hjemme i sin nye tilværelser, og den velkendte Edinson Cavani, på assist af Dani Alves.

25/02 - 12:00 Hobro - FC Midtjylland
25/02 - 12:00 Villarreal - Getafe
25/02 - 14:00 AaB - FC Nordsjælland
25/02 - 15:05 Manchester United - Chelsea Anbefalet
25/02 - 17:30 Manchester City - Arsenal Anbefalet
25/02 - 18:00 FC København - OB
25/02 - 18:00 Juventus - Atalanta
25/02 - 20:45 Sevilla - Atletico Madrid
25/02 - 20:45 AS Roma - AC Milan Anbefalet


Få odds 6,00 på at Brøndby slår FC Helsingør
Få odds 7,00 på at der kommer over 1,5 mål i FCK-OB
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder