Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rørende besked fra Ter Stegen før aftenens kamp

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 7. august 2017


Rørende besked fra Ter Stegen før aftenens kamp

Marc-André ter Stegen er tilbage i aktion for Barcelona efter en sommerferie der gik udover USA-turen. Efter triumfen i Confederations Cup og en velfortjent sommerferie er han nu tilbage og i aften står han sammen med sine holdkammerater over for Chapecoense i Gamper-kampen. En speciel kamp - læs hvad Ter Stegen har at fortælle inden kampen her.Ter Stegen:
- Jeg plejer ikke at skrive på de sociale medier når det er kampdag, men i dag er anderledes. I aften spiller vi vores første hjemmekamp i sæsonen. Vi er værter for den årlige Gamper-kamp.

- Det er en speciel kamp af mange grunde. Det er første gang i sæsonen, at vores tilhængere ser os på Camp Nou. Vi er spændte på at præsentere truppen og den nye træner og vi håber på at se et fyldt og højlydt stadion.

- I år spiller vi mod Chapecoense. Og for mig er det en ære at være en del af kampen. Lad mig forklare...

- Jeg er ikke sikker på, at du husker eller kender til deres historie, men sidste år var uheldet ude for det brasilianske hold. I november styrtede deres fly ned i Colombia, da de var på vej til Copa Sudamericana-finalen. Det var en chance for dem til at vinde et stort trofæ - for udover at spille i den øverste række, så ville trofæet være deres største præstation i klubbens 44-årige historie. Kampen blev aldrig spillet.

- 71 mennesker døde i flystyrtet; heriblandt 19 fodboldspillere. Der var kun seks overlevende; heriblandt tre spillere.

- Det var en tragedie for fodbolden og det gik i hjertet hos millioner, inklusiv Barcelona og mig.

- Siden uheldet har Chapecoense modtaget en utrolig støtte fra hele verden. Og det har været helt utroligt, hvor hurtigt de har fået sat deres nye hold sammen. Lige fra spillere som tilbød at spille for dem til fans der og klubber der hjalp dem. I disse øjeblikke ser vi hvor stærk en indflydelse fodbolden har over hele verden.

- Men det er vigtigt ikke at glemme, hvad der skete. Vores historie fra fortiden gør os til dem vi er i dag.

- En af de overlevende var deres målmand Jakson Ragnar Follman. Han mistede et ben på grund af uheldet og nu fortsætter han sin genoptræning med et protetisk ben. Det er nu hans højre ben. Jeg har læst, at han har ambitioner om at repræsentere Brasiliens Paralympic mandskab. Jeg er mundlam. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvad han har været igennem, men alligevel; at have ønsket om at fortsætte med at spille fodbold er fantastisk og modigt. Hvis det bliver hans næste skridt, så vil jeg tilbyde min fulde støtte og hjælpe hvis jeg kan.- Den anden spiller er Alan Ruschel, han spiller i aften og gør comeback for Chapecoense siden flystyrtet. Han er kommet sig efter en rygoperation; det er ikke noget, som fodboldspillere normalt går igennem. Det er en modig beslutning, som vi alle bør respektere. Og det er endnu en af grundene til at kampen i aften er så speciel for os, for tilhængerne og for fodbolden. Vi glemmer ikke at gratulere hans præstation.

- Og til slut har vi forsvarspilleren Neto. Han drømte om flystyrtet før det skete. Det efterlader mig tom for ord. Hans genoptræning går godt og han træner hver dag, men i modsætning til Alan, så er han ikke klar til at spille. Men det gør ingenting; han er en mester og kender til de skridt han skal tage for at komme tilbage på banen. Hvis han ikke kan spille i dag, så håber jeg, at han vender tilbage engang i fremtiden.

- Vi håber på at levere en smuk fodboldkamp i aften med målet om at få alle til at smile. Fodbold har styrken til at bringe glæde. Vi vil tænke på alle spillerne og staben, der ikke kan være her i aften. Denne kamp bliver spillet til ære for dem og alle, som repræsenterer Chapecoense.

- Det bliver en ære at spille på Camp Nou i aften. Vi ses!

23/07 - 19:00 Hobro - FC København
24/07 - 16:00 Astana - FC Midtjylland
26/07 - 01:05 Juventus - Bayern München Anbefalet
26/07 - 02:05 Dortmund - Benfica
26/07 - 02:05 Manchester City - Liverpool Anbefalet
26/07 - 04:05 AS Roma - Tottenham
27/07 - 05:05 AC Milan - Manchester United
27/07 - 13:35 Atletico Madrid - Arsenal
28/07 - 13:35 Arsenal - Paris Saint-Germain
28/07 - 19:05 Benfica - Juventus
28/07 - 20:05 Chelsea - Inter
29/07 - 01:05 Bayern München - Liverpool Anbefalet


Få odds 9,00 på at FCK slår Hobro
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder